Partyflock
 
­ Nederland

Candyshop NL dit keer met duister thema

gepubliceerd door , op
Candyshop nl
12 maart 2014
FeestCandyshop nl · Glow in the Dark
Datumvrijdag 11 april 2014
WinactieCandyshop nl actiegesloten
LocatieWinkel van Sinkel Site
Na alweer een waanzinnig uitverkochte editie gaat Candyshop NL lekker door met dit keer een duister thema. Jouw meest zoete en tevens vrouwvriendelijke feest komt er weer aan! Uiteraard nog steeds onder de motto: 'Elke editie more unique, bigger & better pakt jouw Candyshop NL geweldig groots uit!

Als in april de dagen steeds langer gaan duren en de zon weer volop gaat schijnen, zal Candyshop NL op vrijdag 11 april weer alle deuren van de Winkel van Sinkel wagenwijd voor je openen! Candyshop NL nodigt je uit om in het duister te treden en je op te maken voor een magisch en kleurrijk festijn: Glow in the dark!

In samenwerking met Utca's Finest neemt Candyshop je mee op een duister maar toch kleurrijk avontuur waarin de Winkel van Sinkel omgetoverd zal worden tot een waar 'Glow in the Dark'-paradijs! Alles wat je maar kunt bedenken als in led, neon, glowsticks, glowverf en nog veel meer zal aanwezig zijn en en is gratis verkrijgbaar bij de hosts en hostesses. Als je wilt kunnen ze je lichaam, gezicht en eventueel zelfs kleding mooi beschilderen met verf! Ze zullen je 'Glow in the Dark'-waardig maken. Natuurlijk mag je dit ook zelf doen en is het niet verplicht!

Verwacht een club vol lekkers! Vergrijp je aan heerlijke lekkernijen, van winegums en lollies tot suikerspin. Geen zoetekauw? Dan is er een enorme verrassing voor je in petto. Je kan het zo gek niet bedenken...maar alles is mogelijk in jouw Candyshop!
Naast al het lekkers en leuks is er weer een 5 sterren hoofdmenu: muziek! Sensatie op de dansvloer! Ga los op de heerlijkste beats en mixes van de beste DJ's en opkomende (Utrechtse) talenten.

De Urban Lounge & Talent Stage zullen worden gehost door Utca's Finest. Nummer 1 kledingmerk voor Utrecht uit Utrecht! Ze zullen een aantal winacties opzetten en op de avond zelf zullen ze hun collectie aan je showen en een hoop verrassingen voor je in petto hebben!

Line-up
Main stage // glow-room

Op de mainstage ga je knallen met topdjs. Zij zullen je tot op het bot verwennen met the best of latinhouse, eclectic, house en urban sounds!

Afro Bros
Fajah Lourens
The South
Pulse the Kid
Globina
Religion
MC Rich

Urban lounge // hosted by Utca's Finest
R&B, hiphop & moombahton
Geniet van de lekkerste R&B en hiphop classics of gooi je heupen los op de zwoelste salsa nummers. Zwijmel even weg, chill out en wordt verwend met heerlijke shots en versnaperingen.

The Dudley Zoo Project (Oliver Twizt & Roga)
Shug La Sheedah
Kleine Kim
Don Djonsen
Hazjikidee (host)

Talent stage // hosted by Utca's Finest
Maak je avond compleet en ga los op de beats van Utrecht's Finests! Voetjes van de vloer voor opkomende Utrechtse talenten die jou de avond van je leven bezorgen en zichzelf in the picture draaien voor the next step up!
House Soldiers
Robsher
Dominic Candela
Mendes & Marreno

De meest smaakvolle en sexy 'Candychix' en stoerste 'Candydudes' om je vingers bij af te likken.
Ladies:Geef je ogen goed de kost en waag eens een dansje met die lekkere hunk of ga lekker los met je eigen boys & girls! Lekker met de voetjes van de vloer! Niets gaat ons te ver want Sky is the Limit! Maak je op met glow-verf of laat dit doen door onze hosts en hostesses.

Dudes: crazy, sweet & tasty...need they say more? Wees zoet en krijg veel lekkers. Gooi alles uit de kast met glow-accessoires of krijg een verfbeurt van de hostesses. Zet samen met je vrienden de dansvloer on fire. Ga compleet uit je dak and the candychix will give you some sugar!

Tickets
Tickets bestel je voor €10 bij koop tickets