Partyflock
 
­ Nederland

Illesnoise voor het eerst in Almere tijdens The Holy House

gepubliceerd door , op
The Holy House
26 maart 2014
Na de zeer succesvolle techno uitstapjes met Lume in november en maart gaat Neon Knights iets nieuws doen! Op zaterdag 10 mei duiken ze Backstage Almere in voor hun enige echte verering van de heilige vierkwartsmaat. Zoals je van Neon Knights gewend bent, altijd met een knipoog en high five.

The Holy House staat voor 100% in het teken van house. Of het nu gaat om de lekkere zwoele funky deephouse of smerige opzwepende techhouse, de echte houseliefhebber komt niets te kort.

Line-up
Illesnoise weet werkelijk iedere keer een hemelse set neer te zetten. Ze neemt je mee naar hoge hemels en laat je genieten van de diepe dalen. Met een residentie van Pleinvrees op zak stond ze dit jaar al in Doornroosje, Paradiso en Factory 010, maar daar houdt Illesnoises' succes story niet op. Komende zomer heeft ze al boekingen op Pacha Festival, Buiten Westen en DGTL staan. En de lijst houdt maar niet op.

Sinuz werd opgedoken in Utrecht, waar de jongens in de Poema RAW vaak te vinden zijn. De Rotterdamse Thijs en Utrechtse Steven zullen met hun stevige techhouse de laatste stukjes dak van Backstage aframmen. DaWiD mag ondertussen een echte Neon Knights resident genoemd worden. Ook op 'The Holy House' verzekerde hij zijn meest 'zieke' platen mee te nemen. Twee jaar geleden stond Jody Ferron al eens op Old & Neon Night. Na veler verzoek keert hij op The Holy House terug!

Illesnoise
SinuZ Sounds
DaWiD
Jody Ferron

Locatie
Nu je de muzikale invulling van 'The House' weten, laat de fysieke 'House' zich makkelijk raden: Backstage Almere. Het thuishonk van Neon Knights is namelijk de perfecte plek om de bass eens flink op te stoken en te genieten van alle voordelen (goed geluid, toffe verlichting, goed bereikbaar) die Backstage allemaal biedt

Tickets
Net als met Lume koop je kaartjes voor The Holy House weer via de koop tickets. Zoals gewoonlijk liggen er weer een flinke stapel kaarten met korting voor Ravepashouders klaar. Geen koop tickets? Niet getreurd! Je koopt je tickets óók zonder Ravepas eenvoudig via koop tickets

Early Bird:5 euro (uitverkocht)
koop tickets:8 euro
Regular:10 euro