Partyflock
 
­ Nederland

Miami blijkt uitputtingsslag
Avicii en Afrojack naar ziekenhuis

gepubliceerd door , op
Miami blijkt uitputtingsslag
28 maart 2014
ArtiestenAfrojack Site
Avicii Site
Dance/EDM is booming en dj's zijn in essentie platen draaiende nachtdieren die overdag produceren en ergens tussendoor ook nog van stad naar stad reizen. Dat is harder werken dan vele van ons denken. Vorige week werden we al opgeschrikt door een ziekenhuisbezoek van Tiësto en deze week lezen we dat Avicii en Afrojack aanspraak moesten maken op hun ziektekostenverzekering.

Deze week is de Winter Music Conference in Miami en Afrojack is slachtoffer geworden van de combinatie zijn eigen party-spirit en hard werken:




Nick van de Wall hoeft gelukkig vooralsnog geen shows of verplichtingen af te zeggen. Avicii daarentegen heeft zijn fans wel teleur moeten stellen. Zijn optreden in het SLS hotel werd enkele uren voor aanvang gecanceld. Als pleister op de wond kreeg het publiek een show van Alesso. Het blijft vooralsnog onduidelijk wat precies de reden van de opname van Tim Bergling is geweest, maar een aantal maanden geleden werden ook wat shows afgezegd om gezondheidsredenen. Toen bleek dat Avicii zelf iets te vaak de afterparties van zijn eigen show bezocht en als gevolg daarvan niet voldoende rust pakte.

Laten we hopen dat Miami geen verdere slachtoffers eist en de ziekenboeg verder leeg blijft!

12 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
apart fenomeen maar sinds de USA dance (of zoals het dan tegenwoordig heet, EDM) heeft ontdekt wordt er nog meer v.d. artiesten geëist, los v.d. werkdruk natuurlijk ook de verleidingen .. iets wat Armin laatst al 's had aangehaald bij College Tour en dan met name gericht op de jonge artiesten :yes:
Overal heen vliegen en feesten kan ook niet heel gezond voor je zijn :)
LOL hebben ze even rust eindelijk want die 10 feet tall en Sparky Spark was echt 2 van de gayste nummers die Afrojack ooit maakte, zelfde geld voor Addicted 2 you van Avicii en you Make me, tijd genoeg om bij te komen en daarna weer knallers te maken.
Who ?
ach als ik moest kiezen tussen avicii & alesso :lol:
 
Werkzaam bij Partyflock
Op het moment is het in Miami natuurlijk het paradijs voor DJ's, verleidingen liggen dan ook wel aardig op de loer met alle afterparty's. Afrojack staat er toch al om bekend om flessen vodka aan zijn bek te zetten alsof het limonade is, laat staan in 30 graden en misschien nog wel met wat andere middelen erbij. Kan snel fout gaan, maar heb er weinig medelijden mee. Zal allemaal best een zwaar leven zijn maar daar worden ze ook wel naar betaald, is maar net hoe je zelf met de roem omgaat.
Werkzaam bij Crazyland
Artiest Mike S
ze denken tiesto was wereld nieuws hiermee. Dat wil ik ook... gaat allemaal om de pr...
Amerika is het land van de onbegrensde mogelijkheden. En als je al die verleidingen dan krijg.

Tja, dat is de tol van de roem; ofwel het leven van SEX,Drugs en Rock 'n roll.
Duurt niet lang voordat die dj's ook naar de afkick klinieken moeten in Amerika.
Uitspraak van Mike S en Tanya S op vrijdag 28 maart 2014 om 15:03:
ze denken tiesto was wereld nieuws hiermee. Dat wil ik ook... gaat allemaal om de pr...


Hahaha...
te diep in het pakkie gekeken...