Partyflock
 
­ Nederland

Burst invites Gem Records

gepubliceerd door , op
Burst Invites Gem
28 februari 2014
Op zaterdag 29 maart is er weer een echte Burst editie in het Haagse Paard. Voor deze avond heeft Burst een aantal kopstukken van het toonaangevende Nederlandse platenlabel Gem Records uitgenodigd. Ramon Tapia, Remy en Egbert live vormen de drie afgevaardigden voor een heerlijk avondje rollende en sferische techno. Een line-up Burst waardig!

Burst geldt inmiddels als dé Haagse clubavond van Paard met de crème de la crème op het gebied van internationale topacts binnen de elektronische muziek. Ook in 2014 kun je van Burst weer een aantal breed geprogrammeerde shows verwachten die bol staan van kwaliteit in het betreffende dance genre. Aankomende zaterdag is het techno wat de klok slaat.

Aan Ramon Tapia de eer om de avond te openen. De in Antwerpen woonachtige DJ/Producer staat bekend om zijn frisse 'uplifting' sets, mede ontstaan dankzij zijn eclectische geluid dat hem in het verleden heeft gevormd tot de artiest die hij nu is. Voor Ramon is het exact drie jaar geleden dat hij voor het eerst met het fantastische geluidsysteem in het Paard kennis mocht maken.

Dat kun je niet van Remy zeggen. Voor hem geldt het Paard als een thuiswedstrijd. Maar desalniettemin kijken zijn trouwe fans altijd weer enorm uit naar een optreden in de Haagse poptempel. Het blijft steevast een genot om Remy aan het werk te zien. Zijn zuivere mixtechniek kan menig DJ een puntje aan zuigen. Remy staat garant voor kwaliteit en dat is precies waar Burst voor staat.

In september vorig jaar lanceerde Egbert van der Gugten zijn eerste album. De protegé van Secret Cinema is de laatste jaren uitgegroeid tot één van Nederlands grootste live artiesten binnen het techno-spectrum. Onder de titel Egbert Live reist hij de hele wereld over, laat iedere club uit zijn voegen barsten en speelt ieder festivalterrein aan gort. Er zijn maar weinig artiesten die zichzelf zo'n eigen geluid hebben weten aan te meten. Egbert is hier een meesterlijk voorbeeld van. Zijn stuwende livesets zijn altijd voorzien van dat lekkere sferisch randje. En dat maakt zijn geluid uniek in de wereld.

Handig om te weten is dat aankomend weekend de zomertijd ingaat. Paard houdt zich aan de normale openingsuren en doet net of de avond nog in de wintertijd valt. Geen inkorting van het programma dus.