Partyflock
 
­ Nederland

Obsession Outdoor festival maakt line-up en thema bekend

gepubliceerd door , op
De zon laat zich de laatste weken van haar goede kant zien en laat dat nou perfect bij de aankomende editie van het Obsession Outdoor Festival horen! Met een fantastisch thema en een waanzinnige line-up moet de aankomende editie weer voor een grandioos festival gaan zorgen. Op zaterdag 7 juni pakt Rewind Events met haar Obsession Outdoor Festival dus bijzonder goed uit. Op het festivalterrein te Bovenkarspel waan je je voor even in een spectaculair circus. Clowns en acrobaten zullen je op het terrein her en der verrassen met leuke en bijzondere extra acts. De podia zijn ook volledig in stijl van het thema van de aankomende editie: 'Rock the Circus'.

Met ruim 60 artiesten uit 7 verschillende landen krijgen de bezoekers wel heel veel keuze voorgeschoteld maar zo is er zeker voor ieder wat wils. Het festival heeft dit jaar 5 verschillende podia: de mainstage (open-air), hardstage (open-air), de techstage (tent), de houseclassics (tent) en de showcase (tent).
De hardstage wordt ook dit jaar weer gehost door The Magic Show. Dit label uit Eindhoven is onder andere bekend van de gelijknamige radioshow op Q-dance radio en verschillende hostings op festivals over de hele wereld. The Magic Show vertegenwoordigd een divers aanbod van artiesten.
Voor de techstage verwelkomen ze dit jaar een nieuwe host: 3gram. Deze organisatie uit Alkmaar staat bekend om haar Gramdioos feesten en rooftop parties, maar vooral ook vanwege haar Gramdiose Koninginnedag (dit jaar Koningsdag) op de Paardenmarkt in het centrum van Alkmaar. Nieuw dit jaar is de Showcase stage. Deze stage wordt gehost door Het Klankenkabinet, bekend van hun Puur en Avondgarde feesten in Bantam te Hoogkarspel. Deze nieuwe stage biedt vooruitstrevende DJ's die zelf een feest organiseren de kans dit feest tijdens een showcase van twee uur tijdens Obsession Outdoor te promoten.

De line-up is er één om van te smullen en hier volgt het complete overzicht:



Kaarten voor het festival kosten 35,00 euro en zijn dit jaar alleen online te koop via koop tickets. Wees er snel bij want afgelopen vier jaar was het festival strak uitverkocht en ook dit jaar gaat de kaartverkoop weer ontzettend snel!

Tot zaterdag 7 juni en houd in gedachte dat je met een passende dresscode (circus thema) dit jaar kans maakt op een hele leuke prijs!