Partyflock
 
­ Nederland

Basics nieuwe clubavond in Chicago Sociaal Club

gepubliceerd door , op
Basics
25 maart 2014
Our House en Jongens van de Wereld gaan de samenwerking aan. 19 April lanceren zij Basics, een clubavond zonder poespas. Basics gaat terug naar de basis, waarbij kwalitatief hoogstaande muziek centraal staat. Basics vindt eens per twee maanden plaats in de Chicago Social Club.

De avond is volledig rondom de headliner gebouwd. Dat er hoogwaardige muziek wordt voorgeschoteld is gegarandeerd. Basics boekt namelijk de favoriete artiesten van Our House en Jongens van de Wereld als headliners. De headliner kiest op zijn beurt weer zijn of haar favoriete artiest uit om de decks mee te delen. Back-to-back of aparte sets, de keuze is aan hen.

Pedestrian Verenigd Koninkrijk trapt de eerste editie van Basics af. Zijn keuze gaat uit naar niemand minder dan Londons finest Dark Sky Verenigd Koninkrijk. Het controversiële trio Dark Sky is één van de meest veelzijdige acts die de Engelse scene op dit moment kent. De energieke en duistere sound van Dark Sky en de zweverige, funky stijl van Pedestrian zorgen voor de perfecte balans voor deze avond.

Basics wordt gekenmerkt door energie en beweging, waarbij de interactie tussen de gast-DJ, de headliner en het publiek het verbindende element vormt. Basics staat voor alles wat je zoekt in een clubavond, maar gewoon niet 'te'.

Basics. Pedestrian invites Dark Sky start om 23:00 uur en vindt plaats in de Chicago Social Club, Leidseplein 12, 1017 PT Amsterdam. Tickets kosten in de voorverkoop €10 en €12,50 bij koop tickets. Kaartjes aan de deur kosten €15.