Partyflock
 
­ Nederland

Supersized Kingsday Festival 2014 · laatste info

gepubliceerd door , op
Supersized Kingsday Festival
24 januari 2014
Aanstaande zaterdag is het eindelijk zo ver; de eerste officiële verjaardag van Koning Willem Alexander! Dit moet natuurlijk vorstelijk gevierd worden en daarom organiseert Supersized het leukste en gezelligste Kingsday festival van Nederland. Supersized Kingsday Festival 2014 vindt zaterdag 26 april plaats op het terrein van Aquabest nabij Eindhoven. Aquabest is een recreatiegebied dat door de vele groenvoorzieningen, het leuke strand, de goede bereikbaarheid en soepele geluidsnormen een top locatie is voor dit evenement. Het is de perfecte setting voor een dag vol met de hardste beats en echte Oranje liefhebbers! Het evenement bestaat uit 3 area's: een Hardstyle-, Hardcore- en Freestyle area. Het thema van dit jaar is 'Ik zal feesten!'. Om dit thema zo goed mogelijk te verwezenlijken voor alle bezoekers heeft Supersized de beste DJ's opgetrommeld die er samen met jullie een groots Koningsfeest van gaan maken!

Koningsdag is een nationale feestdag en daardoor is het in Nederland overal erg druk. Lees daarom de belangrijkste informatie in dit bericht goed door.

Timetable Supersized Kingsday Festival 2014
  • Freestyle
  • za 12:00 - 13:30:  België hardcore
  • za 13:30 - 15:00:  Nederland hardstyle
  • za 15:00 - 16:30:  België hardcore, trance, house, hardstyle
  • za 16:30 - 18:00:  Nederland hardcore
  • za 18:00 - 19:30:  Nederland hardcore
  • za 19:30 - 21:30:  Nederland hardcore, hardstyle
  • za 21:30 - 23:00:  Nederland hardcore, house, hardstyle
  • · MC Nederland hardcore


Dresscode
Tijdens Supersized Kingsday Festival is er geen verplichte dresscode maar gezien Koningsdag een nationale feestdag is, is het natuurlijk wel leuk om in je leukste Oranje outfit te komen. Hoe meer mensen in oranje, hoe feestelijker het eruit zal zien!

Uitverkocht
Supersized Kingsday Festival is helemaal uitverkocht!

Supersized online
Wees niet getreurd als je niet aanwezig kunt zijn bij Supersized Kingsday Festival . Supersized zorgt er voor dat jij de hele dag kunt meegenieten van het festival door live verslag te doen middels foto-, video- en audiomateriaal via de social media kanalen! ([presence element=organization id=1233 includename]{aanwezigheid niet begrepen}).

Gebruik de hashtag #SSZDKD wanneer je iets over het evenement post op social media en deel al je Oranje plezier met ons!

Minimumleeftijd is 18 jaar
Als de beveiliging twijfelt aan de leeftijd van een bezoeker, kan er aan hem of haar gevraagd worden zich te legitimeren. Zorg er dus voor dat je een geldig legitimatie bewijs bij je hebt om te voorkomen dat je geweigerd wordt. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Kluisjes
Er is de mogelijkheid tot het huren van kluisjes tijdens Supersized Kingsday Festival . Een kluisje kost €7,- en je betaalt daarnaast €5,- borg. De borg krijg je terug zodra je de sleutel na afloop weer inlevert. De kluisjes kunnen alleen met contant geld betaald worden en je kunt ze met twee of drie vrienden delen. Het is mogelijk om tijdens het evenement naar je kluisje te gaan; ze bevinden zich bij de ingang.

Camera's
Tijdens Supersized Kingsday Festival mag iedere bezoeker zijn videocamera, fototoestel of spiegelreflexcamera mee naar binnen nemen. Maak vooral gave foto's en deel deze met Supersized via de social media kanalen! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder een officiële persaanvraag.

Munten & mogelijkheid tot pinnen
Je kunt tijdens het festival bij diverse kassa's je munten kopen. Deze kun je inwisselen bij alle food standjes en barren. Je kunt bij de muntkassa's ook met je pinpas betalen, maar er is geen mogelijkheid om contant geld op te nemen. Zorg er dus voor dat je altijd voldoende contant geld bij je hebt; het kan namelijk zo zijn dat de pinautomaten een storing hebben door een onstabiele of overbelaste netwerkverbinding.

Spullen meenemen
Het meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan. Volg je een dieet of heb je medicatie die mee naar binnen moet, dan is dit uiteraard mogelijk! Zorg er wel voor dat dit in een gesloten verpakking zit. Voor het mee naar binnen nemen van medicatie vraagt Supersized je wel een doktersverklaring bij je te hebben.

Drugsbeleid
Tijdens Koningsdag hanteert Supersized een een 'zero tolerance' beleid. Dat betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Je wordt bij de ingang gecontroleerd door de beveiliging. Mochten zij toch iets aantreffen dat niet is toegestaan, dan zullen hier consequenties aan verbonden zijn.

EHBO
Ga voor klachten met betrekking tot je lichamelijke gezondheid direct naar de EHBO. Zij zijn er om je te helpen. Ook voor vragen en advies over het gebruik van alcohol en drugs kun je gerust bij hen langslopen. Mocht je het vermoeden hebben dat iemand onder invloed is van te veel drugs of alcohol, spreek dan iemand van de beveiliging, EHBO of organisatie aan voor hulp. Ook bij twijfel is het altijd goed om toch even langs de EHBO post te gaan.

Een leuk dagje uit
Koningsdag is een nationale feestdag en natuurlijk ga je het liefst samen met je vrienden genieten van een leuke dag uit! Let dus goed op elkaar en spreek vooraf een ontmoetingspunt af mocht je elkaar kwijt raken. Drink voldoende water tussendoor, eet genoeg en zorg voor een vest of trui die je overdag in je kluisje kunt leggen. In Nederland kan het 's avonds namelijk flink afkoelen! Houd deze week ook de weersvoorspellingen in de gaten zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Vervoer
- Per auto: festivalterrein Aquabest ligt dicht bij de snelwegen A2, A50 en E25. Stel je navigatie in op Ekkersweijer 1 te Best. Vanaf de snelwegen wordt er met gele borden duidelijk aangegeven hoe je naar het festivalterrein moet rijden. Parkeren kan rondom het festivalterrein en kost €10,-. Zodra je aankomt wordt je begeleid door de parkeerwachters.
- Met de trein: vanaf NS-station Best rijden er pendelbussen van en naar het festivalterrein. Een retourtje kun je bij de bus kopen voor €5,-. De eerste bus rijdt om 11.00 uur en de laatste bus rijdt tot 00.00 uur. Het kan zijn dat er door de drukte rondom Eindhoven tijdens Koningsdag vollere treinen en meer vertragingen zijn dan normaal. Plan je route vooraf en houd www.ns.nl/ in de gaten voor belangrijke informatie en exacte treintijden.

Touringcars
Wanneer je een eigen busreis hebt georganiseerd, kun je de bus aanmelden voor een gereserveerde parkeerplaats via info@supersized.nl.

Website
Voor meer informatie over Supersized Kingsday Festival 2014 ga je naar: www.supersized.nl/kingsday.

24 opmerkingen

Netjes Supersized, jullie snappen teminste hoe je bij de hardcore een time-table maakt :)
Mooie opbouw, zeker Wasted Mind --> Dyprax --> Partyraiser.
En 1,5 uur Amada :D
We hebben dr nondejus zin in !
 
Supersized Kingsday Festival is op dit moment voor 99% uitverkocht!

Tuuuuurlijk.

De time-table is wel erg netjes. (Y)
Artiest {SHOWLIST artist 78760, 89725, 91648}
Hardstyle
12:00 - 13:30: Sound Rush
13:30 - 14:30: Atmozfears
14:30 - 16:00: Code Black
16:00 - 17:30: Psyko Punkz
17:30 - 18:30: Hard Driver
18:30 - 19:30: Bass Modulators
19:30 - 20:30: Ran-D
20:30 - 22:00: B-Front
22:00 - 23:00: Frequencerz

vind dit toch erg wazig..

Hardstyle
12:00 - 13:30: Sound Rush
13:30 - 14:30: Bass Modulators
14:30 - 16:00: Code Black
16:00 - 17:30: Psyko Punkz
17:30 - 18:30: Atmozfears
18:30 - 19:30: Ran-D
19:30 - 20:30: Hard Driver
20:30 - 22:00: Frequencerz
22:00 - 23:00: B-Front

^ Zo was ie 'n stuk logischer geweest qua style en hardheid :P
laatste aanpassing
 
Uitspraak van TWSTD - Rohan op maandag 21 april 2014 om 14:14:
^ Zo was ie 'n stuk logischer geweest qua style en hardheid :P

Je hebt er maar een paar omgedraaid. :')

Daarbij is B-Front harder. Want dat Frequencerz snellere platen draait wil niet zeggen dat ze harder zijn.
Uitspraak van actief op maandag 21 april 2014 om 16:23:
Je hebt er maar een paar omgedraaid. :')

Daarbij is B-Front harder. Want dat Frequencerz snellere platen draait wil niet zeggen dat ze harder zijn.


?? B-Front staat in mijn timetable toch ook als laatste, die is harder dan Frequencerz, Hard Driver is sws. harder dan Ran-D, Bass Modulators. Atmozfears heeft de laatste tijd erg dikke harde platen dus die kan beter in het midden van de dag... op zich heb ik er best veel omgedraaid hoor.. weet niet wat jij ziet?
laatste aanpassing
 
Uitspraak van TWSTD - Rohan op maandag 21 april 2014 om 16:29:
weet niet wat jij ziet?

Het verkeerd dus. :lol:
laatste aanpassing
Uitspraak van actief op maandag 21 april 2014 om 17:02:
Het verkeerd dus. :lol:


Hahah denk al :P
timetable moet weinig uitmaken, een goede DJ past zich aan de draaittijden
Uitspraak van Scorrupt op maandag 21 april 2014 om 18:51:
timetable moet weinig uitmaken, een goede DJ past zich aan de draaittijden


Ja maar we weten allemaal dat de bovenstaande namen vaak vasthouden aan dezelfde sets met hier en daar een uitschieter..
Uitspraak van Scorrupt op maandag 21 april 2014 om 18:51:
timetable moet weinig uitmaken, een goede DJ past zich aan de draaittijden


Niet helemaal waar. Als je Partyraiser boekt en laat openen of Vazard en Delete om 15:00 uur op een hardstyle stage zet kun je moeilijk verwachten dat ze mainstream gaan draaien.
Iemand een idee of er tenten staan of is alles buiten?? Heb er zin in!
heeft er iemand tog kaarte te koop voor kingsday aquabest
 
Uitspraak van johan2207 op dinsdag 22 april 2014 om 13:03:
heeft er iemand tog kaarte te koop voor kingsday aquabest


alles is in tenten is mijn verteld
Heeft iemand 2 kaarten te koop??!!!
Iemand nog 2 kaarten te koop? Pb ff
Heeft er iemand nog 1 kaart te koop?
Welke bikkels gaan naar infusion + kingsday ?
hier bryan

of savonds beat the bridge
:bier: Ik heb dr zin in iig!!
En ik zoek ook nog een kaartje.wil je er een kwijt ik hoor het graag van je..
AUb 2 kaartjes ;-)
Pb me maar
 
lieve meese ben nog op zoek naar kaarten! graag pb tnx groetjes