Partyflock
 
­ Nederland

Full Moon line-up compleet, productietekening online en bijna uitverkocht

gepubliceerd door , op
Full Moon
18 maart 2014
De voorverkoop voor deze editie is nog nooit zo geweldig geweest. Je kan nu nog wel gewone kaarten kopen maar aangeraden wordt om vooral niet te lang te wachten! Nog maar iets meer dan twee weken en het allermooiste feest van maart bij The Sand gaat beginnen. Heb je jouw mooiste pure white outfit al klaar liggen?

Twee weken zijn snel voorbij en de voorbereidingen voor Full Moon draaien op volle toeren om weer zo'n geweldig mooie productie neer te zetten die je natuurlijk kent van de Full Moon feesten. Niet voor niets worden deze feesten altijd geroemd om het grote spektakel en de indrukwekkende special effects, lasers en shows. Dit zijn de feesten waar je bij geweest moet zijn!

Dresscode verplicht
Voor Full Moon is zoals altijd de dresscode Pure White. Let op: dit is verplicht! Iedereen dient zich helemaal in het wit te kleden. Dus geen zwarte pantalon met een wit shirt! Accessoires mogen wel een andere kleur hebben, maar de kleding is verplicht helemaal wit.

Check de compilatiefilm van 2013:


Voor 29 maart zijn nu alle artiesten bekend en daarmee de line-up dus compleet. Je kunt wel zien dat dit een superfeest gaat worden. De laatste artiest die nu is bevestigd is Lucien Foort! Waarmee de totale line-up er dus zo uit ziet:



Line-up
Lucien Foort
Billy the Kit
Erick E
ROOG
Spider
Jean
Peter Woodz
Winston Post
MEM
Roomer
Wanka
percussion: Cleyton Barros
Mc's: Stanford, UB

Inmiddels komt Full Moon met haar productietekening naar buiten en wordt de zaalindeling bekend. Het thema draait deze keer om indrukwekkende shows met water: indoor fonteinen en watervallen, spectaculair uitgelicht en omzoomd met mooie visuals. Hoe het eruit gaat zien kun je hier zien.



Maak kans op een splinternieuwe iPhone 5 of Samsung Galaxy S4
Bij 10.000 likes op haar Facebook pagina zal Full Moon onder alle likers een splinternieuwe telefoon verloten! Zodra die magische grens is bereikt zal de winnaar nog dezelfde dag bekend gemaakt worden. Meedoen? Surf dan snel naar de Full Moon pagina op Facebook en klik op 'vind ik leuk'! Doe je al mee? Nodig dan je vrienden uit om Full Moon te liken want hoe eerder de 10.000 wordt bereikt, hoe eerder ook jij kans maakt te winnen!

Nog kaarten beschikbaar
Er zijn alleen nog reguliere (VIP-)kaarten verkrijgbaar en de verkoop loopt steeds harder nu 29 maart dichterbij komt. Heb je nog geen kaartje, surf dan snel naar Full Moon om ze gelijk te bestellen.

Ticketsoorten
Regular:€ 44,50
Late Bird:€ 49,50
VIP-deck:€ 55 > Nog beperkt verkrijgbaar
Super VIP:€ 75




De laatste VIP-tafels op Full Moon!
Ook de VIP-tafels waar je van alle gemakken bent voorzien zijn bijna uitverkocht. Er zijn nog maar een paar tafels beschikbaar dus wil jij met je vrienden de meest geweldige nacht bij Full Moon meemaken reserveer dan nu jouw tafel! Reserveren doe je door te mailen naar info@nachtboetiek.nl[/email]]Full Moon. Met een VIP-tafel heb je de allermooiste feest-ervaring met al je vrienden, persoonlijke bediening en eigen drank op het SuperVIP-deck.

Wat hoort er allemaal bij een VIP arrangement met eigen tafel?

5 opmerkingen

Ik zie alleen hardwell niet in de lineup maar wel in de trailer?
laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 4532}
Werkzaam bij Marcanti
Ik lees compilatiefilm :) Ze hadden vast een tiepvoutjuh gemaakt ;) Gelukkig staat de line-up eronder, ziet er goed uit!! Wordt zekerrrr TOP volgende week, zin in!!! :bounce:
Uitspraak van MC UB 2.0 :D op woensdag 19 maart 2014 om 11:06:
Ik lees compilatiefilm :) Ze hadden vast een tiepvoutjuh gemaakt ;) Gelukkig staat de line-up eronder, ziet er goed uit!! Wordt zekerrrr TOP volgende week, zin in!!! :bounce:


Idd zie het nu staan maar gister stond er trailer bij....maakt verder niet uit goede linup verder niks mis mee gaat een mooi feessie worden
Compilatiefilm van de Full Moon feesten:


Helemaal geweldig! Er wordt druk gebouwd in The Sand, overal worden fonteinen en watervallen ingebouwd, het gaat super worden zaterdag!
laatste aanpassing