Partyflock
 
­ Nederland

Stereo Sunday beleeft vijfde editie

gepubliceerd door , op
Het eerste weekend van juli is er weer volop dancemuziek en plezier in het Julianapark. En weer gewoon gratis, koekoek..!
Zoals het Stereo Sunday betaamt zijn ze er weer in het eerste volledige weekend van juli, namelijk zaterdag 5 en zondag 6 juli. Gedurende dit weekend zal Venlo weer in het teken staan van dancemuziek in de breedste zin van het woord.

Met een topeditie in 2013 met maar liefst 24.000 bezoekers, drie area's en fantastisch zonnig weer in het achterhoofd gaat de organisatie weer fris en vol energie de jubileumeditie in. Want ja, je leest het goed, Stereo Sunday bestaat dit jaar alweer vijf mooie jaren.

Stereo is ook dit jaar weer gewoon te vinden in het frisse groene Julianapark, en daar zijn ze blij mee!

De programmering is zo goed als rond, de taken verdeeld en de sfeer zit er goed in. Wat nou regen, windvlagen en een tikje vorst.. Niet bij de organisatie op kantoor. Daar knalt de dancemuziek uit de speakers en zijn ze druk bezig met alle voorbereidingen voor de vijfjarige jubileumeditie van Stereo Sunday 2014.

G-r-a-t-i-s welteverstaan, zoals ieder jaar. Want waarom zou je betalen voor een entreekaartje als je gratis kunt feesten op de allerbeste muziek bij maar liefst drie uiteenlopende area's? Dus support die shit, zet het in je agenda en kom twee dagen lang uit je dak gaan tijdens Stereo Sunday op zaterdag 5 en zondag 6 juli 2014. Bam!

Deze editie wil je absoluut niet missen...