Partyflock
 

Hardcore to the Bone

anoniem gepubliceerd op
Na het overweldigende succes van het totaal uitverkochte “A Nightmare in Rotterdam”, gehouden op 28 Februari 2004 in Ahoy Rotterdam, presenteert Mid-Town Records het volgende hardcore spektakel op 15 Mei 2004 in de Groenoordhallen, Leiden: “Hardcore to the Bone”!

De “Hardcore to the Bone” compilatie serie wordt beschouwd als de meest toonaangevende hardcore compilatie van dit moment dankzij de imposante en exclusieve up-to-date tracklist, altijd gebruik makend van het allernieuwste wat hardcore te bieden heeft. Hardcore pioniers van het eerste uur DJ Panic & DJ Neophyte dragen al 7 edities zorg voor de samenstelling en het mixen van deze dubbelaars, die stuk voor stuk uitermate succesvol bleken.

Op 15 Mei 2004 zullen de Groenoordhallen in Leiden in het teken staan van de release van Hardcore to the Bone vol. 8. Op dit groots opgezette hardcore evenement, uiteraard voorzien van het beste licht, lasers en geluid, zal de creme de la creme uit de hardcore scene hun draai- en live-act kunsten gaan vertonen verdeeld over twee verschillende areas:

Area 1: Hardcore to the Bone Area
Officiele releaseparty van Hardcore to the Bone vol. 8, met als line-up: Endymion, Nico & Tetta (I), DJ Promo, DJ Niel, Omar Santana 🇺🇸, Catscan, Nosferatu, G-Town Madness live en Gabber Mafia live(I).

Area 2: Neophyte & friends Area
De hardste mannen van Rotterdam en omstreken, Neophyte, hebben in de 10 jaar dat ze actief zijn in de hardcore scene een behoorlijke staat van dienst en het bijbehorende repertoire opgebouwd. Na een indrukwekkend aantal 12” releases, remixes, compilaties en twee artiestenalbums te hebben uitgebracht zal Neophyte in deze area hun eerste DVD presenteren; een visueel naslagwerk van meer dan een decennium Neophyte optredens, videoclips en behind the scenes materiaal. Deze DVD zal uitgereikt wordt door niemand minder dan…………….. The The Darkraver!! Line-up: DJ Lars, Tha Playah vs. DJ Dazzler, The Stunned Guys (I), DJ Panic, DJ Rob & MC Joe, The Viper, Evil Activities live en natuurlijk Neophyte live!!

De aanvang is om 22.00 uur en er wordt tot 07.00 doorgefeest. Alle details betreft dit evenement kunnen bekeken worden op de voor dit feest speciaal ontwikkelde website: http://www.hardcoretothebone.com

Kaartverkoop via Ticketservice, Mid-Town, bekende voorverkoopadressen en via
http://www.mid-town.com

116 opmerkingen

ken iemand de lokatie is het vet
wheeeeeeeeeeeeeee
GVD, had ik vorig jaar toch maar beter mijn best gedaan tijdens mijn examens!! :@
Balen zeg....
ey de lokatie is SUPER :D
Is dit het begin van vele parties in de groenoordhallen?? beter wel!!
 
ik ga er zeker naartoe!
Leiden!!!!!
 
Artiest Clone
Die nieuwe burgemeester is echt (Y) :D
 
echt een knaller :P
\
 
Artiest {SHOWLIST artist 86012, 41528}
WE GAAN MET DE BUS HEEN VANUIT KATUK EN LOOPEND TERUG LKKR WAPPIE !!!
 
He luitjes, ik ben ook van de partij want dat word mijn eerste feest weer nadat ik 6 maanden in bosnie heb gezeten dus we gaan wappie flappie KNALLEN!!!!!
 
..........WOEIIIIIIIIII.............. :bounce:
dat word stampuhhhhhhhhhhh!!!!
lekker digtby :D
LAAT MAAR KOMEN

:bounce: :bounce: :bounce:

DAT WORD HAKUHHHHHHHHHHHHHHHHHH
 
k is zekah wete auk aanwezag :d
breezah?
jaaaahhh heb drecht zin in
nog 33 nachies slapen en dan eindelijk:bounce::bounce:
tssssss

diep triest dat het nie door gaat
 
ja idd heel dieptriest en wat is hier de reden voor?!?heb al weer kaartejs der voor grrrr:@:@:@
wat is dit nou voor neppe kk zooi! zou wel relaxed feessie zijn geweest!!
 
Dat wil ik ook wel eens weten! Ik hoop dat ze het nog op partyflock zetten want ik had er helemaal zin in.

Ik hoorde wel zoiets dat de buurtbewoners hebben lopen klagen maar of dat zo is weet ik niet...

Het is in ieder geval zwaar klote!! :@ :(
Als de buurtbewoners hebben lopen klagen gaan we dr toch gewoon als nog heen....
Dan hebben ze een echte reden tot klagen....!!!
Wazige 6 maart 2004 13:42
Kick midden in een woonwijk

:x
 
tjsee wat een gezeik allemaal
en waar kennen de kaarten
na toe?
gvd
sjonge TIEFESOOI had er net zo'n zin in... en die buurtbewoners mottuh niet klagen, want er komen vaak evenementen wat voor hun herrie is...


maargoed.. ze mottuh maar eens met een echte reden komen nu
GVD had bijna kaartje gekocht egt ik haat dit he wilde er zo graag heen en nu verknallen de buurtbewoners het NOU BUURT BEWONERS IK HAAT JE!!!
Heb ik GODVERDOMME net met kaartje gehaald.
Kom ik thuis, staat er dat het is afgelast. Dan voel je je pas echt genaait. Leiden heeft gewoon een stelletje tyfus wethouders en bewoners. kenne van mij allemaal DOODVALLEN. Ik hoop maar voor ze dat ze met HEEL goed alternatief komen, of beter nog laat et gewoon DOORGAAN.
 
Zullen wel steltje kerkganger's zijn daaro...(6)

HARDCORE 4 LIFE
tering kerkrokke, die nie wille dat ze zondags sochtends tege verotte koppe aan kijke zeker? k*nkerlijers! verneuk ut maar weer voor gabbers/hardcoreliefhebbers/reefies!! kom inderdaad maar gauw met een nieuwe lokatie! dis eg klote!!
 
t gaat niet om alle bewoners he.
maar t is in een allochtonen buurt die zeiken te veel!!!