Partyflock
 

100%55 Pitched Invites Doka

gepubliceerd door , op
100%55
3 maart 2014
Feest100%55 · Pitched invites Site
Datumzaterdag 15 maart 2014
LocatiePerron 55 Site
techno is terug, gelukkig maar. Of was het nooit weg? De meningen verschillen, maar 100%55 houdt ervan. Met Pitched Invites laten ze je graag alle diepe hoeken van dit genre zien. gratis en voor niets, want echt goede techno deelt Perron 55 graag met iedereen. Iedere editie nodigen ze als headliner een veelbelovende DJ, producer en/of labeleigenaar uit waarmee ze de wereld die techno heet induiken. Deze editie is dat: Doka

Achter deze naam schuilt de oorspronkelijk uit Heerlen afkomstige Han Frissen. Han stond als DJ en organisator aan de wieg van de techno scene in het zuiden van Nederland. In 2006 introduceerde hij het zeer succesvolle TechNORm concept in poppodium De Nieuwe Nor in Heerlen. Tegenwoordig is hij resident van Konstrukt, de opvolger van TechNORm. Doka is een gepassioneerde DJ en producer. Vanuit zijn studio in Amsterdam werkt hij aan zijn typische rauwe maar ook catchy techno tracks. Hij bracht al een release uit op het Wolfskuil label van Darko Essor, evenals enkele remixes op Gynoid Audio en Wall Music. Binnenkort volgen 2 nieuwe releases op Android Muziq. Hou deze man in de gaten: hij zou de komende tijd best snel kunnen toetreden tot het rijtje van gevestigde namen!

Clusion
Formerly known as 'Lezano'. Deze jonge Venlose getalenteerde DJ en producer is een graag geziene gast op menig lokaal festival en club avond. Zijn closing set in de techno area van Stereo Sunday 2013 is absoluut legendarisch te noemen. Ook tijdens Ruis NYE stond zijn set als een huis en kon hij zich meten met de gevestigde namen die avond.

Volksfreude
Volksfreude is het deep- en techhouse alter ego van een producer / DJ uit Venlo. Hij heeft nu echter zijn vleugels uitgeslagen en is internationale samenwerkingen aan gegaan. In 2014 zullen er van Volksfreude enkele remixes en releases uitkomen. Verwacht deze avond een lekker diepe opwarm set die flink de diepe induikt en de randjes opzoekt.

Max Breur
De resident van Fruit Collectief met een neus voor vooruitstrevende muziek. Het Venlose Fruit Collectief timmert hard aan de weg. Hun focus ligt op kwalitatieve techno, zoals je die ook hoort in clubs als Trouw en Berghain. Recentelijk haalden ze Delta Funktionen, Monoloc en Tommy Four Seven nog naar Venlo. Max Breur is ook een van de programmeurs van het nieuwe Ruis festival. Wij hebben de voorlopige line-up al gezien en garanderen je: het is om van te smullen voor de techno liefhebber!