Partyflock
 
­ Nederland

Nieuwe R&B All Stars in het Kerkplein te Breda

gepubliceerd door , op
Vrijdag 14 maart is het weer zover, dan bundelen de organisaties van Soixante Neuf en Dejavu Events wederom hun krachten om samen in de Kerkplein te Breda R&B All Stars te presenteren. Het event dat al maandelijks in Amsterdam en Utrecht volle zalen trekt en ook in Helmond zijn furore heeft gemaakt, zal op vrijdag 14 maart wederom spetteren in Breda. Als headliner heeft de organisatie niemand minder dan dj Prime van Team Encore Amsterdam. Daarnaast kun je de lekkerste R&B, Hip Hop, Dance Hall en andere eclectische tunes verwachten op deze magische avond.

Rhythm & Blues
R&B is de muzieksoort die zich door de jaren heen heeft geëvolueerd tot één van de meest beluisterde muzieksoorten ter wereld. Het omschrijft tegenwoordig al veel meer dan het voorheen deed. R&B, Hip Hop, Swingbeat, Oldskool en Black Music vallen allemaal onder deze afkorting. Ook op vrijdag 14 maart zal de Kerkplein jullie het beste van het beste uit deze scene ten gehore brengen. Je hoeft je niet af te vragen wat er komen gaat, duidelijkheid voor alles en R&B voor iedereen!

Special ladies night
R&B All Stars wordt een speciale ladies night. Er worden overal en nergens lady tickets uitgedeeld. Als jij één van die lady tickets hebt weten te bemachtigen, kom je als dame voor 00:00 uur gratis naar binnen. Zoals altijd gaat de organisatie voor het optimale. Daarom worden met trots de volgende R&B All Stars gepresenteerd voor vrijdag 14 maart:

Line Up
Prime (Team Encore)
Tish, Don John
Bronx DJ, Rodney Music
Hosted by: Jay-MC

We werken met een gastenlijst tot 00:30 uur. De hosting wordt gedaan door Ferdi. (zorg dat je er dus meer dan top uitziet!). Heb je geen plek op de gastenlijst weten te bemachtigen, dan is de vvk € 7,50 (excl. fee). De gastvrouw verwelkomt je met een versnapering en jij zorgt binnen voor de nodige sfeer. Uiteraard zullen er partyfotografen aanwezig zijn om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!

Dresscode: dress to impress the DoorHost!

Presale
Tickets kosten € 7,50 excl. Fee en zijn verkrijgbaar op koop tickets, more @ the door!

For VIP reservations please call +31621271267 or email us at info@Soixante-Neuf.nl. (Limited VIP tables available)

For more info, photos and movies please check: Soixante-Neuf.nl.