Partyflock
 
­ Nederland

Diynamic Festival dit jaar in Amsterdamse Bos

gepubliceerd door , op
Na een geweldig succesvolle editie in 2013 komt Diynamic Festival dit jaar terug naar Amsterdam op vrijdag 30 april. Headliner van het festival is labelbaas Solomun. Natuurlijk komen ook alle artiesten van het label mee naar de hoofdstad.

Diynamic Festival in Amsterdamse Bos
Nadat Diynamic, het label uit Hamburg met zijn uitgesproken underground sound, de wereld van de elektronische muziek in een mum van tijd had veroverd, werd in de lente van 2013 het eerste eigen festival georganiseerd in Amsterdam. Het werd een dag vol warme, groovy sound met een geweldig publiek.

Dit keer strijkt Diynamic neer op de Kleine Speelweide van het prachtige Amsterdamse Bos op vrijdag 30 april voor een 12 uur durend festival. Op de line-up staan naast de grote labelbaas Solomun de volgende artiesten uit de Diynamic-familie Kollektiv Turmstrasse (live), David August (live), HOSH, Adriatique, Stimming (live), UNER en Karmon. De datum vrijdag 30 april valt op de donderdag na Hemelvaartsdag. Voor veel mensen een automatische vrije dag en voor de rest de uitgelezen mogelijkheid om er een lang weekend van te maken.

Elektronische muziek van grote kwaliteit
Het label focust sinds de oprichting op eerlijke en echte muziek. Tegenwoordig wordt muziek al snel in hokjes gestopt. Genoeg reden voor Diynamic om zich hier zo min mogelijk mee bezig te houden en al de energie te stoppen in kwaliteit. Als het een underground vibe heeft en het werkt voor de DJ's, is dat voldoende om ermee te werken ongeacht of anderen het house, techno of een andere naam geven. Diynamic is gebouwd op één principe: muziek van grote kwaliteit. Punt.

Diynamic's grote succes
Niet alleen in Amsterdam boekte het label succes met evenementen en showcases. In 2012 werden de evenementen al snel roemrucht, terwijl Solomun de ene award aan de andere reeg. Awards als 'DJ of the year' (Mixmag, UK) en 'Producer of the year' (DJ Awards, Ibiza en Groove Magazine). Als gevolg van al het success bevond Solomun zich afgelopen zomer aan de top van de berg. Naast de Diynamic avonden op Ibiza introduceerde hij zijn eigen concept 'Solomun+1' in super club Pacha. Een avond waar de label baas artiesten uitnodigde als Âme en Tensnake voor een extra lang back-to-back set. De avonden werden een geweldig succes.

2 opmerkingen

qday vervroegd en vervangen door hemelvaart dit jaar!

Deze is trouwens ook leuk geschreven
"De datum vrijdag 30 april valt op de donderdag na Hemelvaartsdag"
laatste aanpassing
Uitspraak van Ton30071989 op vrijdag 7 maart 2014 om 12:30:
qday vervroegd en vervangen door hemelvaart dit jaar!

Deze is trouwens ook leuk geschreven
"De datum vrijdag 30 april valt op de donderdag na Hemelvaartsdag"


Hij is weer leuk... :)