Partyflock
 
­ Nederland

Bass Academy · Bootcamp festival

gepubliceerd door , op
Bass Academy · Bootcamp festival
21 februari 2014
FeestBass Academy · Physical Education
Datumzaterdag 15 maart 2014
LocatieNorth Sea Venue
FeestBass Academy Bootcamp · the in & outdoor festival
Datumzaterdag 14 juni 2014
Beste studenten,

Uw opleidingsinstituut wil u via deze weg met gepaste trots mededelen dat na een intensief schooljaar het eindelijk tijd is voor ons gezamenlijke uitje. Op zaterdag 14 juni zullen wij met de gehele school onze horizon verbreden en de muffe lokalen verlaten om de beentjes eens lekker te strekken en uw conditie eens flink op de proef te stellen. De leraren en directie zijn er van overtuigd dat u als student, veel beter presteert als uw fysieke conditie ook in topvorm is en hebben daarom een prachtig maar zeer intensief programma voor u samengesteld. Tijdens de Bootcamp die zal worden georganiseerd door BKJN Events events zult u dus naast de klassikale lessen ook de gelegenheid hebben om zich buiten uit te leven. Dat dit zoals u van ons gewend bent ook uiterst serieus gebeurd en onder leiding zal zijn van de beste drill instructors, moge duidelijk zijn.

Programma
Van 15.00 tot 23.00 uur zal de Bootcamp naast de bij u welbekende North Sea Venue geopend zijn. Hier vindt u een groot terrein langs het water waar u tot het uiterste zal worden getest op inzet en uithoudingsvermogen. Tijdens deze unieke buitenactiviteiten kunt u binnen ook een drietal studies volgen. Zo kunt u tijdens dit 15 uur durende evenement genieten van een ware Wiskunde Marathon die gelegen in de ARE48, zal worden gehost door Theracords. Daarnaast vindt u in een van de andere lokalen de Aardrijkskundelessen die tevens 15 uur lang zullen duren en zeer speciaal door louter buitenlandse docenten zal worden gegeven. Als laatste vindt u bij het betreden van het buitenterrein nog een zaal waar de beste Informatica geleerden in opleiding zich zullen wagen aan hun eerste seminars. Op het moment dat de bel zal gaan en u verwacht dat u naar huis kunt, zult u merken dat de lessen binnen gewoon verder zullen gaan tot de volgende ochtend 6 uur. Het overzicht van de lessen en diens lokalen en/of terrein ziet er als volgt uit:

15.00 – 23.00: Bootcamp at the Schoolyard (outdoor mainstage)
22.30 – 06.00: Masterclasses in the Auditorium (indoor mainstage)
15.00 – 05.00: Mathematics in insanity by: Theracords (Are48)
15.00 – 05.00: Geography by: foreign teachers
15.00 – 21.00: Informatic: student teachers
22.30 – 06.00: Biology: female teachers

De meer dan 50 docenten, professoren en hooggeleerden zullen onder leiding van directeur en oprichter van de school: Dj Luna weer alles uit de kast trekken om u zoveel mogelijk bij te spijkeren in de kunde van het losgaan. Het doorgaan tot het gaatje komt er speciaal voor dit evenement nog even extra bij. Alle namen van dit nu al indrukwekkende 100% Raw Hardstyle evenement zullen in het magazine wat na afloop van Bass Academy op 15 maart zal worden uitgedeeld, bekend worden gemaakt.

Noodzakelijke Vooropleiding
Wij begrijpen maar al te goed dat een Studie Marathon als deze voor de meeste van u niet zomaar haalbaar is en dat een gedegen voorbereiding en training minimaal nodig zullen zijn om hier doorheen te komen. Speciaal hiervoor heeft Bass Academy de lichamelijke opvoeding les gepland staan op zaterdag 15 maart. Daar kunt u onder begeleiding van de onderstaande sportinstructeurs u perfect voorbereiden op de Bootcamp. Daarnaast kunt u, mits u deze richting in uw studiepakket heeft zitten, ook alvast genieten van de voorbereidende Biologieles die door de beste vrouwelijke docenten zal worden gegeven.

1: Physical Education
Radical Redemption
Crypsis vs Chain Reaction
Thera vs Delete
Degos & Re-Done
Luna vs E-Force
Jack of Sound
Warface
Senslash
Mc The Russian

2: Biology
Deetox
Anagenetic
Fanteria
Malua
Kax Deejay
Mc No-iD

Contributie
Gezien het feit dat het belangrijk is dat ieder persoon gebruik zou moeten kunnen maken van een opleiding, hebben wij van Bass Academy de entree prijzen zo laag mogelijk proberen te houden. Tickets voor Bass Academy Bootcamp Festival kosten dan ook slechts €37,50 ex fee. Echter vinden wij de voorbereidende les van dusdanig belang dat wij een ieder adviseren deze ook zeker te volgen. Bij het kiezen van het gehele studiepakket zult u voor de lessen van 15 maart slechts €15,00 euro i.p.v. de reguliere €25,00 betalen. U vindt deze aanbieding onder de naam Double Deal tickets in de webshop van www.bkjn.nl. Als u een ticket aanschaft krijgt u de ticket van 15 maart in uw mailbox en de ticket voor het Festival de week na de voorbereidende les.

Tot slot
Mocht u aan deze bijzondere studies willen deelnemen, dan raden wij u aan zich tijdig aan te melden. Om de kwaliteit van de lessen te waarborgen kunnen we namelijk slechts een beperkt aantal studenten toelaten. Gezien wij van openbare aard zijn geldt hier dan ook de regel, wie het eerst komt wie het eerst maalt.

Ervan uitgaande u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd, en uw deelname met plezier tegemoet ziende,


Hoogachtend

Directie & schoolleiding,
Bass Academy

4 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 61829, 82990, 66584}
Haha heerlijk! Ik ga dit keer niet spijbelen 8)
Artiest {SHOWLIST artist 106925, 63696, 54251}
Gaat hard worden :honger: