Partyflock
 
­ Nederland

The Union nieuw stadsfestival op Koningsdag

gepubliceerd door , op
The Union Festival
4 maart 2014
Op 26 april bundelen Bla Bla Music, STRAF_WERK, The Core & de WesterUnie de krachten samen met een nieuw concept: The Union. Dit in- en outdoor festival is het nieuwe Amsterdamse stadsfestival in het Westerpark. Een eenheid, een formatie, een sterk verbond van Amsterdamse organisaties.

Nog steeds wordt er geschiedenis geschreven in het industriële decor vol baksteen, beton en roestig ijzer op het Westergasterrein. Waar vroeger noeste arbeid en industrie heeft plaatsgevonden, biedt het nu plek aan de nieuwe lichting.

Festival The Union vindt binnen en buiten plaats. Zo sta je overdag te stampen in het zonnetje op het plein en knal je 's avonds door naar het Transformatorhuis en de WesterUnie.

Deephouse op de STRAF_WERK stage met grensverleggende helden als Robosonic, Ejeca en AFFKT. Met de energie van deze eerste editie gooien de jongens hun beste platen de lucht in. Be prepared!

Techhouse voert de boventoon op de Bla Bla stage met: Andrea Oliva, Luna City Express (Norman), Daniel Sanchez en ONNO. Dat wordt beukend Koningsdag vieren.

The CORE. heeft zich hard uitgesloofd voor de eerste editie van Festival The Union. Samuel Deep, RAW Equipment (De De Sluwe Vos & MvdL) en U Know The Drill zijn onder andere de grote uitblinkers op Koningsdag.

'Hier zijn wij, hier is The Union'

Tickets
Early-day ticket:€10
Regular ticket Day:€15
Night ticket:€15
Day + Night ticket:€20

Tickets bestel je bij [presale element=party id=266684 type=paylogic]

Line-up
[lineup=266684]