Partyflock
 
­ Nederland

Escape knalt de lente in

gepubliceerd door , op
Brainwash XXL
4 maart 2014
Ook deze maand staan er weer interessante artiesten geboekt in Escape Club. Zoals HedKandi's Mike van Loon en Roul and Doors van het bekende houselabel Defected. Laat de lente maar beginnen, bij Escape Club schijnt altijd de zon met de heetste house!

HouseRules
Dé house avond van Amsterdam. Er blijkt een grote behoefte aan een tegengeluid van de bombastische EDM sound want Escape Club's nieuwste clubavond HouseRules, elke vrijdagavond vanaf 23.00 uur, is een groot succes! Steeds meer mensen ontdekken deze avond met de meest pure house sounds. Er wordt terug gegaan naar de roots van deze stroming, de beste Chicago platen worden opgezet door de beste Nederlandse én internationale artiesten. Deze maand staan o.a. Gabriel & Castellon (7 maart), 2 Man en 1 Paardenkop (14 maart), Mike van Loon (21 maart) en Peter Gelderblom (28 maart) geboekt. Luister vast naar de sets van House Rules resident Troj om in de stemming te komen! Aangevuld met de mooiste shows, indrukwekkende lichten en vele verrassingen betekent dit de nieuwe place to be voor Amsterdam en ver daarbuiten.



Bekijk de teaser hier:


De bestbezochte clubavond van Amsterdam vind je in Escape Club. Elke zaterdag kan je jouw 'brain' laten wassen tijdens Brainwash! De heetste houseklappers en lekkerste dancetracks zorgen samen met de waanzinnige beelden van VJ Joury Gijzen Gijzen voor een mindblowing experience! Zaterdag 1 maart zorgen resident Raymundo, Sofia Valentine en Mark Junior voor de beats, aangevuld met MC yaNto en Danney Canova in Escape deLux. Op 8 maart gaan residents Raymundo en Frederik Abas back2back en vergezellen Saxy Mr S. en Miss Bunty hen in en om de booth. Remzy host de bovenzaal met de lekkerste urban! Zaterdag 15 maart heeft Raymundo schoonheid T'Amore aan zijn zijde! Ook Flex, MC Chelsea en Remzy in Escape deLux zijn erbij! Op 22 maart gaat Raymundo solo.

Brainwash XXL
De maand wordt op zaterdag 29 maart afgesloten met een Brainwash XXL waar Roul and Doors (Defected) en Raymundo draaien tot 05.00 uur waarna Frederik Abas en Troj het overnemen tot diep in de ochtend! Wurtz host deLux en MC Pryme en Vika Kova zijn ook van de partij. Ideaal dus als (after)party!

Like
Op zondag is je weekend nog niet voorbij want dan kan je bij Like los op de beste EDM en urban sounds! Deuren openen om 23.00 uur en de entree is voor 00.00 uur helemaal gratis voor studenten! In de voorverkoop op Escape.nl betaal je maar 5,-.

Bezoek Escape Club virtueel
Wist je dat je virtueel bij Escape Club naar binnen kunt kijken?