Partyflock
 
­ Nederland

Beleef de Mitternachtstraum

gepubliceerd door , op
Dromen komen voort uit de 5 slaapfasen. Midden in de nacht na je R.E.M. ga je dromen. Je hoort en voelt de beats en geluiden van de after van je buurman en wordt zwetend wakker. Je hebt net een Mitternachtstraum gehad!

Na een zeer geslaagde editie Dockyard van vorige zomer vond MNT het tijd om groter uit te pakken. Dit keer hebben zij een voor techno onbekende rauwe locatie gevonden niet ver van de Dam van Amsterdam. Underground heeft een lange historie, Vroeger het oude roothaanhuis en daarna club More. De oude tijden herleefden zich lange tijd niet meer.

MNT vond het tijd deze tijden weer te herleven en nodigt voor hun eerste editie Radial uit. Radial, de alias van Jeroen Liebregts is al sinds 1998 op alle grote Nederlandse en internationale feesten te vinden. Sinds 2002 heeft hij het label Audio Assault, dat hij samen heeft opgericht met Bas Mooy. De uit Rotterdam komende Radial heeft in zijn carriere platen gereleased bij labels als, Perc-Trax en Mote-Evolver.

Eind februari released hij z'n nieuwste album genaamd Crux, dit album wordt uitgebracht op Radial's eigen label: Radial Records. Met zijn veelzijdige producties, die variëren van diepe duistere tracks tot opzwepende tracks met herkenbare melodieën, kan je veel verwachten van deze man. Radial stond in 2008 al op Awakenings en is sindsdien zeker niet gestopt met het veroveren van de Nederlandse en internationale techno-wereld. Op 21 maart zal hij een 3 uur durende set voor gaan doen! Met zijn variërende sets zal elk donker hoekje in de techno-muziek getoond worden!

Hij zal worden vergezeld door Sub Division. Dit duo bestaande uit Souris & Lexed is al een tijdje bezig om de Amsterdamse underground te veroveren met hun techno-sound. Met boekingen op onder andere Reaktor, Kapot en Legaal! hebben deze mannen al laten zien wat ze in huis hebben! Door hun opzwepende sets en platen keuzes waar je van gaat watertanden kan MNT jullie verzekeren dat deze heren de tent gaan afbreken!
Da avond zal geopend worden door Techno talenten Phobia.

Line-up
Radial (Audio Assault, Perc-Trax, Awakenings)

Sub Division (Reaktor, Kapot, Structured)

Phobia (Next Week Records, Hakkebijlen, WeDoTechno)