Partyflock
 

Haarlemse 25+ house concept Vingt-Cinq wederom in de Lichtfabriek

gepubliceerd door , op
Na het succes van de eerste editie in november 2013 keert Vingt-Cinq op 15 maart terug naar De Lichtfabriek.

Voor iedereen die erbij was leek alles die avond te kloppen! Een volwassen 25+m house avond, een keuze aan overheerlijke wijnen, bubbels en andere lekkernijen. Een oesterman die zijn handen vol had en daarnaast een muzikale invulling om van te watertanden! Tot de laatste plaat stond het vol in de Lichtfabriek en kon iedereen met een fantastisch voldaan gevoel naar huis.

Daarom kon het dus niet uitblijven: de 2e editie van Vingt-Cinq is een feit op 15 maart a.s.. De monumentale Lichtfabriek opent haar deuren weer en de organisatie brengt een rijtje topartiesten mee!

Line-up!
De één kent de RoXy van verhalen, de ander is er daadwerkelijk geweest. En iemand die daar iedere zaterdagavond als resident zijn platen heeft gedraaid? Juist die man, die dj die al de hele wereld gezien heeft vanachter de dj-booth zal op 15 maart een bezoek brengen aan Vingt-Cinq: het gaat hier natuurlijk over dj Erick E!

The new girls on the front: Cat Carpenters is een female dj duo uit Amsterdam die al op menig festival haar opwachting heeft gemaakt. Verwacht een mix van aanstekelijke house, deephouse en techhouse. Stilstaan is absoluut geen optie bij deze energieke dames!

Haarlemmer en Vingt-Cinq resident, Alex Cruz maakt samen met Metz en Latin Lovers frontman Chris Rox de dj line-up compleet. De saxofoon wordt deze avond ter hand genomen door Tijs S die deze avond vocaal wordt bijgestaan door MC yaNto!

Grapedistrict zal weer aanwezig zijn met hun wijn- en bubbelbar. De oesterman maakt weer zijn opwachting en dit moet weer een opmaat worden voor een erg dikke 2e editie van Vingt-Cinq!

Een super avond uit met kwaliteit op ieder gebied: Vingt-Cinq denkt aan de volwassen clubber!

Tickets
De early bird tickets zijn inmiddels uitverkocht en de reguliere tickets zijn voor €16 verkrijgbaar via Vingt-Cing.nl of presale element=party id=262043 type=ticketscript].