Partyflock
 
­ Nederland

Wintersport -en feestliefhebbers

gepubliceerd door , op
Dutchweek Festival
10 januari 2014
Wintersport -en feestliefhebbers! De winter is nagenoeg in aantocht (?) en dus is dat de leukste tijd van het jaar. Onze ski's en snowboards kunnen weer uit het vet iedereen weet wat nog meer betekent. het Dutchweek Festival 2014 komt er weer aan! Met het festival van vorig seizoen nog vers in het geheugen is de organisatie achter de schermen druk bezig met het Dutchweek Festival 2014. Voor in alle drukke agenda's, graag even noteren de week van 26 april t/m 2 mei want dan is het weer tijd om te vlammen op de piste en bij Bar 360 in Val Thorens, Frankrijk!

Line-up & Programmering
Op dit moemt zijn we achter de schermen druk bezig met de invulling van het programma. Zowel op het festival bij Bar 360 als de drie clubavonden in Le Malaysia kan er al een klein beetje verklapt worden dat er ook dit seizoen weer een aantal toppers naar de Franse Alpen komen! Op 1 maart zullen we naar buiten komen met de eerste namen! De data van de clubavonden in Le Malaysia zijn alvast bekend en die zullen dit jaar zijn op zondag 27 april, dinsdag 29 april en donderdag 1 mei.

Vuurwerkshow
Vorig jaar is er geschiedenis geschreven bij Bar 360 door de dag langer door te trekken naar de avond met een fantastische vuurwerkshow. Kippenvel! En daarom dit jaar gewoon weer! Het vuurwerk is al besteld ;-)

Sneeuwcondities
Mochten er nog mensen zijn met enige twijfel over de sneeuwcondities, die kunnen we dan bij deze helemaal in 1 keer afnemen. Er is de laatste tijd zulke goeie sneeuw gevallen, dat er met 14 jaar lange ervaring met volle zekerheid gezegd kan worden dat er tijdens de eindweek ook de spreekwoordelijke vruchten van geplukt kunnen worden. Check de URL om op de hoogte te blijven:
sneeuwhoogte

Tickets
Earlybird uitverkocht, normale presale online. Net als vorig jaar waren ook dit jaar weer alle earlybird tickets in een mum van tijd uitverkocht. De normale presale is dus nu gestart voor de twee soorten tickets: Passe partout tickets voir all? dagen op het festival bij Bar 360 (deze kosten 37,50) en passe partout tickets voor alle dagen op het festival bij Bar 360 inclusief drie clubavonden in Le Malaysia (deze kosten 52,50) Let op: De passe partouts oor alle dagen bij het festival inclusief de drie avonden in Le Malaysia zijn nog maar beperkt verkrijgbaar! Restant kaarten zal alleen verkocht worden tijdens de eindweek zelf, net als vorig jaar.
Tickets zijn online verkrijgbaar via: koop tickets

1 opmerking

Moet er toch maar eens een keer heen gaan :D