Partyflock
 
­ Nederland

Ensuite invites Café D'Anvers

gepubliceerd door , op
Ensuite
18 februari 2014
Café d'Anvers, één van de oudste en meeste bekende clubs van België, steekt namelijk de grens over om tijdens de 3e editie van "Ensuite" in de De Oude Rechtbank in Eindhoven, een eigen zaal te hosten.

Speciaal voor deze editie nemen zij resident DJ PRINZ mee. Deze label-owner, producer en organisator van de befaamde "Push It" club avonden is zonder twijfel een ware legende bij onze Zuiderburen en ver daar buiten.

Van Space in Miami tot Amnesia in Ibiza en van Tomorrowland tot Kazintip: Overal worden zijn diepe, funky tech-beats warm onthaalt en op 15 Maart is Eindhoven aan de beurt...

PRINZ komt echter niet alleen en neemt voor de gelegenheid DJ Smos mee. Smos trad in 1993 aan in Café d'Anvers en is er sindsdien niet meer weggeweest. Inmiddels is hij ruim 20 jaar een van de residents en dus mocht ook hij de tijdens deze avond niet ontbreken.

Het belooft een ware reünie te worden want ook degene die 8 jaar geleden als programmeur van De Rechter, DJ PRINZ voor het laatst naar Eindhoven wist te halen, zal op 15 Maart aantreden.

We hebben het hier over DJ Thomson die met residenties voor de Rechter, Club Poema en Hed Kandi al menig dansvloer van een warme, diepe, tech-house sound heeft voorzien.

Uiteraard mogen ook deze keer de La Fête 040 residents niet ontbreken en dus zullen DJ's Lemond AID, Paulie B en STVN & B@$$ de Rechtszaal weer voor hun rekening nemen. Ook zij hebben echter een speciale gast uitgenodigd want ook N.U.D.E. geeft er deze avond acte de présence...

Het Café zal in handen zijn van T.M.F., die tijdens La Fête Noëlle bij velen een onuitwisbare indruk achter wisten te laten... Reden genoeg dus om de heren tijdens deze speciale nacht weer terug te vragen.

Tickets voor Ensuite invites Café d'Anvers zijn inmiddels in de voorverkoop en, na inschrijving, verkrijgbaar via www.lafete040.nl.


Ensuite invites Café d'Anvers
15 Maart De De Oude Rechtbank Eindhoven Tijd: 22:00-04:00
Minimale leeftijd: 25+

Tickets: € 12,50 via Lafete040.nl


Line Up: