Partyflock
 
­ Nederland

Hossen & stuiteren op carnavalsmaandag tijdens Het Stuiterbal 2014

gepubliceerd door , op
Het Stuiterbal
7 februari 2014
FeestHet Stuiterbal · Hossen & stuiteren op carnavalsmaandag
Datummaandag 3 maart 2014
LocatieCentrum Haghorst
Bij vele is Het Stuiterbal inmiddels een begrip geworden, hossen & stuiteren op carnavalsmaandag in het pittoreske centrum van Haghorst. De combinatie van muzikaal doorgekoppelde trucks, carnaval en hardere sounds van zowel vroeger als nu zorgt iedere jaar weer voor memorabele momenten.



Line up
The Prophet
Deepack
Luna
Distractor
Stereotuners
Phuture Noize
Puinhoop Kollektiv
Reactiv
MC Apster
MC Villain


Warm up mixen
Elke maandag voor Het Stuiterbal zal er een warm up mix online komen. Reactiv zorgde al voor het knallende startschot van deze serie opwarmertjes. Komende weken zullen de mixen van Puinhoop Kollektiv, Distractor en Deepack online komen. Deze zijn te beluisteren op Soundcloud.

Vervoer
Om Haghorst beter bereikbaar te maken zijn er Stuiterbussen in het leven geroepen. Vanuit verschillende plaatsen in Brabant vertrekken deze bussen op carnavalsmaandag richting Het Stuiterbal. Meer informatie hierover vind je op www.hetstuiterbal.nl/vervoer

Tickets
Tickets kosten €7,50 en zijn te verkrijgen via [presale element=party id=260616 type=paylogic] of bij een van de 450 Primera winkels in Nederland.

De minimumleeftijd voor Het Stuiterbal is 16 jaar. Er wordt streng gecontroleerd dus voorkom teleurstelling door een kaartje te kopen wanneer je nog geen 16 jaar of ouder bent.

4 opmerkingen

Vorig jaar was leuk, dit jaar weer eens bij Mindset kijken!
Leuk lijkt me dit. Helaas op carnavalsmaandag al een andere traditie...
5 kaarten te koop tegen normale prijs! Pb of app@ 0650843121