Partyflock
 

Nederlandse deephouse grootmeester Sandeep begint eigen maandelijkse avond

gepubliceerd door , op
The Deep
22 januari 2014
Op vrijdag 21 maart vindt de eerste editie van The Deep plaats in Toffler, Rotterdam. Elke maand nodigt Sandeep één van zijn favoriete deephouse artiesten uit om de decks met hem te delen. De Roemeense DJ Mihai Popoviciu bijt de spits af.

Sandeep's laatste 'All Night Long' optreden in de Toffler was de doorslag. De tijd is rijp voor een eigen avond. Sandeep is al jaren één van de meest toonaangevende deephouse DJ's in Nederland. Hij weet als geen ander de aandacht van het publiek vast te houden met zijn energieke en swingende deephouse sets. Met dit talent heeft hij de afgelopen jaren een fanbase door heel Nederland opgebouwd. Zo is hij onder andere resident DJ van de strandclub Whoosah Beachclub, resident bij Claydrum events in Maastricht, resident op de events van STRAF_WERK in Amsterdam en vanaf vrijdag 21 maart dus ook resident op zijn eigen avond The Deep.

Tijdens The Deep introduceert Sandeep elke maand één van zijn favoriete artiesten waarmee hij de hele avond de draaitafels deelt. Een uniek concept waarbij interactie tussen de twee DJ's heel belangrijk is. Voor deze eerste editie is de Roemeense DJ Mihai Popoviciu uitgenodigd. Mihai zijn discografie beslaat inmiddels tientallen releases op bekende labels als Highgrade, Poker Flat, Cyclic en Dessous. Naast een zeer goede producer is Mihai ook een waanzinnige dj. Zijn sets zijn swingend, meeslepend en nemen je mee op een lange diepe reis zonder je aandacht ook maar een moment te laten verslappen.

Een beperkt aantal Early Bird kaartjes zijn vanaf dinsdag 28 januari te koop en kosten slechts €7,50. Hierna kosten de voorverkoopkaartjes €9,50.