Partyflock
 
­ Nederland

Liefde viert hoogtij tijdens Valentijdseditie van Lovebirds

gepubliceerd door , op
Lovebirds
22 januari 2014
Op 14 februari is het weer Valentijnsdag, de dag voor geliefden en stille aanbidders om stil te staan bij toch wel het mooiste fenomeen in de wereld, namelijk de liefde. Natuurlijk kan je zo'n romantische dag niet beter afsluiten dan in de Melkweg tijdens deze speciale Valentijnseditie van Lovebirds met DJ D-Rok.

Voor deze editie nodigt D-Rok niemand minder dan DJ Turne uit. Turne heeft het afgelopen decennium zijn sporen meer dan verdiend in de dj-scene. Sinds hij een mixtape uitbracht onder de naam 'Turne it up', een eerbetoon aan wijlen J. Dilla, ging het erg hard met Turne. Hij stond op tientallen festivals in binnen-en buitenland, varierend van Lowlands tot Rock The Bells en staat bekend om zijn feilloze mix van o.a. hiphop, r&b en soul. Wat dat betreft zijn D-Rok en Turne een match made in heaven, dus verwacht een liefdevolle mix van bovenstaande aangevuld met funk, jazz, boogie, disco en house, oftewel zwarte muziek op haar best.

Natuurlijk zullen ook deze avond de dames van Jacqyjayo & Het Luxe Licht er met hun spectaculaire visuals voor zorgen dat deze avond nog lang op je netvlies staat. Breng je beste moves and show some love!