Partyflock
 
­ Nederland

Jeugd viert 25 januari feest bij Pallet Party

gepubliceerd door , op
De voorverkoop van Pallet Party in De Bij Lampe in Raalte beloofd veel goeds. Uit de voorverkoop blijkt dat de jeugd geïnteresseerd is in een alternatief feest waarbij elektronische muziek centraal staat. Het concept Pallet Party dat 25 januari 2014 gaat draaien staat bekend om pallets en de diversiteit van het aantal muziekstijlen. Voor iedereen een unieke uitgaansbeleving, wie wil dat nou niet?

Pallet Party is een evenement dat is op gezet door jongeren die afkomstig zijn uit Heeten. Na een geslaagde outdoor editie in 2011, is in 2012 bij gebrek aan een goede outdoor locatie besloten om indoor te gaan. Deze indoor editie in januari 2013 in De Bij Lampe werd druk bezocht en ook dit jaar lijkt het een succes te worden. De early bird kaarten vlogen als 'warme broodjes over de toonbank' en raakte al snel uitverkocht. Momenteel zijn er kaarten voor €7,50 verkrijgbaar in de voorverkoop bij de volgende adressen: Annie Schulten te Raalte, Smulbaai te Heino, Primera te Wijhe en de Molenhoek te Heeten. De kaartjes aan de kassa kosten €11.

De kracht van Pallet Party is dat de organisatie, bestaande uit jongeren, goed in kan spelen op de wensen en behoeften van uitgaande jongeren. Hierdoor wordt Pallet Party altijd een uniek en spectaculair avondje uit en zorgt het voor een positieve blijvende herinnering.

25 Januari is het overkoepelende thema in De Bij Lampe 'oud Hollands'. De 5 zalen worden ingericht met verschillende sub thema's. Meer dan 20 artiesten uit binnen- en buitenland en 10 verschillende muziekstijlen staan garant voor een succesvolle avond. De openingstijden zijn van 22.30 tot 03.15 en de leeftijd is 16+.

Line-up
  • Melloww & Zijn B*tches
  • Nederland techno, house

1 opmerking