Partyflock
 
­ Nederland

Organisatie 'Roosendaal gaat los!' doneert geld voor operatie stadsgenoot

gepubliceerd door , op
Roosendaal gaat los!
16 december 2013
Zaterdag 25 januari 2014 keer het evenement 'Roosendaal gaat los!' weer terug in Roosendaal. Dit dancefeest werd meerdere malen in de Erato gehouden en trok honderden bezoekers. In 2009 was de laatste editie en bijna vijf jaar later vond de organisatie het weer tijd om dit succesvolle concept weer uit de kast te halen.

De eerste editie wordt op een nog 'geheime locatie' gehouden in het centrum van Roosendaal. De terugkeer van dit feest heeft namens de organisator, Robin Hildenbrant, ook een speciaal karakter. 'Ik heb in mijn netwerk iemand die loopt met een hernia die dusdanig ernstig is dat ze een operatie zal moeten ondergaan om te voorkomen dat ze in een rolstoel beland. De verzekeraar heeft een reden bedacht om deze operatie niet te verzekeren en nu zal ze zelf 12.500 moeten op hoesten. Als je dan ook weet dat ze al in een uitkering zit omdat ze niet meer kan werken, dan ziet de toekomst er op deze manier niet erg rooskleurig uit. Ik heb dan ook besloten dat ik mijn bijdrage ga leveren door 1 Euro per kaartje te schenken voor deze operatie. Ik doe dit voor 2 feesten, want op zaterdag 5 april hebben we 'Ons Kent Ons' gepland staan en hoop dus rond de 1.000,- Euro op te kunnen halen en dan wil ik ook nog gaan collecteren op de avond zelf. Ik heb nadat ik dit bekend heb gemaakt ook een aantal mensen in mijn netwerk die ook een steentje willen bijdragen en geld gaan inzamelen'.

'Roosendaal gaat los! wordt gehouden door het nieuwe evenementen bureau van Robin Hildenbrant, Mind the Music Solutions en zal zich gaan richten op kleinschalige evenementen in de regio. Het bureau zal zich gaan richten op dance tot Nederlandstalige evenementen tot maximaal 1500 bezoekers. 'Roosendaal gaat los' zal een dance feest zijn met dj's BIGGI, MK, Haus Guru, Axis, Mallenza, Lau Savano, Miss B-have, Jessy Jane, Steyno, Brasco & Funky Jeff.

Zaterdag 25 januari gaan de deuren van de locatie die bekend wordt gemaakt op 20 januari al om 20.00 uur open. Er zijn al 150 early bird verkocht en voor €15 kan je in de voorverkoop een kaartje kopen via koop tickets.