Partyflock
 
­ Nederland

Latin lovers verhuist naar de Lichtfabriek in Haarlem

gepubliceerd door , op
Goed nieuws voor iedereen in de omgeving van Haarlem: Latin Lovers maakt eenmalig een stapje naar de meest unieke locatie van Noord-Holland: De Lichtfabriek! Heel Haarlem maakt al jaren kennis met het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland in de Patronaat maar eenmalig gaat Latin Lovers weer een dikke editie bouwen in De Lichtfabriek met ROOG, Franky Rizardo, Jasper Clash, Chris Rox, Georgio Star en MC yaNto op de vocals! Zet dus zaterdag 15 februari vast in je agenda!

De Lichtfabriek is al jaren populair in Haarlem. Tijdens NYE stond de gehele uitverkochte fabriek in het teken van de leukste mensen. Het is dus een feit dat deze venue hot is! Latin Lovers heeft al vaker met veel succes in deze locatie iedereen flink laten schudden en dat zal op zaterdag 15 februari niet anders zijn!

De eerste headliner op de prachtige lijst van artiesten deze avond is DJ ROOG. 50% Van Hardsoul en 50% van Housequake en ook nog eens resident van Latin Lovers met altijd de juiste energie. Naast ROOG staat nog een headliner van formaat op het programma: Franky Rizardo in the house. Na zijn releases bij het prestigieuze Defected label reist Franky de hele wereld over. Als kers op de taart heeft hij ook nog eens zijn eigen wekelijkse radio show op Slam FM (Flow Radio).

De overige sexy house beats, trommels en vocals komen deze nacht uit de handen van Jasper Clash, Chris Rox en Georgio Star. MC yaNto zal met zijn live vocals de hele Lichtfabriek laten meezingen!

Ladytickets
Zoals je van Latin Lovers gewend bent zijn er weer ladytickets beschikbaar. Deze zijn alleen voor dames en met een ladyticket kunnen twee dames naar binnen. Let op, er zijn maar 100 ladytickets beschikbaar dus dames, wacht niet te lang! Normale tickets kosten 14 euro. Tickets zijn te bestellen via koop tickets.