Partyflock
 
­ Nederland

Line-up live edition Wunderbar in de Melkweg compleet

gepubliceerd door , op
Wunderbar
12 december 2013
FeestWunderbar · Live edition
Datumvrijdag 14 februari 2014
LocatieMelkweg Site
Vrijdag 14 februari 2014 komt Wunderbar terug in de Melkweg met een speciale live editie. Eerder werd de extra lange liveset van Extrawelt al aangekondigd, nu is met Arjuna Schiks en Some Chemistry & La Vondèl & ME.N.U. de line-up compleet. Naast een bad van warme techno zal deze editie van Wunderbar wederom een zintuigenprikkelende ervaring worden. Een afrodisiacum voor een weelderige nacht...

Waar voorgaande edities onder andere Guy Gerber, Mathew Jonson en Art Department de revue zijn gepasseerd, staat de aankomende editie het Duitse duo Extrawelt in de spots van de Melkweg. Deze grootmeesters zetten al talloze jaren de toon met hun eigenzinnige en wervelende crossover van electro en techno. Arne Schaffhausen en Wayan Raabe werken bijna uitsluitend met live apparatuur, resulterend in gevarieerde en verrassende versies van hun tracks tijdens hun optredens. Voor velen zijn de heren geen onbekenden met albums op Cocoon en releases op Border Community en Traum. Het wordt een speciale nacht, met een speciale 2HR live set van Extrawelt.

Wie hier natuurlijk niet bij mag ontbreken, is Arjuna Schiks. Deze goedlachse boy ademt elektronica als geen ander en weet met zijn melodieuze, dromerige techno een ieder doeltreffend te raken. Eén van de beste Nederlandse live-acts van dit moment, punt.

De avond wordt afgetopt met een speciale gelegenheidsact van drie lokale elektronische fijnproevers. Deze heren gooien al een tijdje hoge ogen, met als hoogtepunt een B2B2B set tijdens Awakenings. Maar hun winning streak is nog lang niet over. Speciaal voor Wunderbar zorgen Some Chemistry, La Vondèl & ME.N.U.. gezamenlijk voor een drie uur lange tantristische ervaring.