Partyflock
 
­ Nederland

This is Freestyle

gepubliceerd door , op
This is Freestyle
8 januari 2014
Freestyle is geen hype, laat dat een statement zijn! Een statement dat Connekted Events als geen ander hoog in het vaandel draagt. Mede daarom is de geboorte van een nieuw evenement ontstaan, getiteld 'This is Freestyle'. Met This is Freestyle ligt de doelgroep op jongeren die het niet zo nauw nemen met de welbekende hokjesgeest. Iedereen die een beetje een 'open mind' heeft wat EDM betreft en als enige nood heeft om een 'crazy night' te hebben kan terecht op This is Freestyle, 24 januari in Meer, gelegen op de Belgisch/Nederlandse grens.

Natuurlijk hebben ze de nodige guest dj's die voor de nodige bangers gaan zorgen, gaande in stijlen als jump, big room, hardstyle, early hardcore en nog veel meer. Als headliners komt het befaamde/beruchte Danger Hardcore Team, bekend om hun sfeervolle live-act en de LNY TNZ, zonder meer Nederlands favoriete freestyle duo, bekend van bom tracks als 'Last night ever' en hun 'Tsunami' rmx. Verder komen ook het legendarische jump duo Massiv & The Rebel hun unieke live act ten show brengen en is Nederlands welbekende jumpkoning Pat B van de partij. Ook oudgediende dj Guarana (beter bekend als 50% van de Tek Soldierz) komt een set ten gehore geven. Aangevuld met talenten als Dustin Hertz, Clayton Cash en residents Monkey Punch & Roy Bill kun je nu al zeggen dat Fortuin in vuur en vlam gaat staan, figuurlijk wel te verstaan.

Kaartenverkoop
Online bij my-tickets.be kunnen er uiteraard tickets gekocht aan de prijs van slechts €10 (ex fee). Eveneens bij een aantal presale adressen. Voorlopig kan er ook nog aan de deur betaald worden, maar wees er dan best op tijd bij!

Routebeschrijving
Snelweg Breda-Antwerpen (A1-E19), afrit n°1 Meer-Zundert, aan het eind van de afslag rechtsaf richting Meer. Deze weg blijven volgen en na circa 1700m bevindt zich aan De Rechterkant café/discotheek 'T Fortuin.