Partyflock
 
­ Nederland

New Years edition Night of the Dj's aanstaande zaterdag

gepubliceerd door , op
Night of the Dj's
11 december 2013
FeestNight of the Dj's · The New Years Edition
Datumzaterdag 4 januari 2014
LocatieTakens
De meeste van jullie zullen dan waarschijnlijk nog in hun bedje liggen om bij te komen van een uit-je-dak oudejaarsnacht. Maar na een paar dagen opladen, ga je weer compleet los met Night of the Dj's, The New Years Edition op 4 januari aanstaande. Een nieuw jaar! En je hebt geen idee, wat er gaat komen.

Maar iedereen weet dat elk jaar de oliebollen worden uitgedeeld door mooie dansers, spuitende Champagneflessen worden ontkurkt en confettikanonnen door de zaal knallen! Dit keer tevens een decor om je oliebollen vingers bij af te likken... Lees snel verder wat Takens er allemaal aan gaat doen om jouw start van 2014 onvergetelijk te maken!

Frontliner
Een baas van het allereerste uur. Met tracks als 'Spacer', 'Discorecord' en 'Dream Dust' heeft hij in relatief korte tijd veel aanzien verkregen, van zowel vriend als vijand. Met als voornaamste wapens een goede set Pioneer CDJ 2000 decks, wil hij ervoor zorgen dat de hardstyle voet aan de grond krijgt binnen de internationale hardstyle scene.

A-lusion
A new kid on the Block? Een jonge hond tussen alle wat oudere bazen? Zeker niet! Deze man draait al jaren mee, maar was even stilletjes bezig met zijn nieuwe album! Juist daarom is hij extra ambitieus en gemotiveerd. Let's rock this place!

Solutio & The I's
In een niet zo ver verleden nog de jongen getalenteerde honden van de Hardstyle scene. Inmiddels graag geziene gasten tijdens de talrijke hardstyle evenementen die ons hardstyle minnend landje rijk is. Laat je in het nieuwe jaar meenemen door Solutio & The I's op een rauwe reis. Let's rock!

Mc Da Syndrome
De man die alles kan, of het nu een saai schuurfeest is bij tante Trees of een megarave met 30.000 man, he gets the party started! De ideale persoon om je 2014 mee in te nemen!

Laat Night of the dj's jouw nieuwe start van 2014 zijn, want wees nu eerlijk, je wilt toch ook helemaal niets anders?

2 opmerkingen

is dat kleine kutzaaltje nou al een x wat vergroot ofwa
Uitspraak van Valentijn:mixje: op vrijdag 3 januari 2014 om 18:52:
is dat kleine kutzaaltje nou al een x wat vergroot ofwa


Nee is nog steeds hetzelfde vergroten zou zeker beter zijn