Partyflock
 
­ Nederland

Rustie, Shlohmo, Darkstar, KOAN Sound en Planningtorock bevestigd voor 5 Days Off 2014

gepubliceerd door , op
Het programma voor de veertiende editie van 5 Days Off, 5 t/m 9 maart, is uitgebreid met ruim twintig nieuwe namen. Rustie, Shlohmo, Darkstar, Koan Sound, Lapalux, Snakehips, Melé, Gridlok, Planningtorock, Lenzman, Hybris, Jameszoo, DJDJ+, Akka, Know V.A., Malawi, Posij, Former, Fairfax, Jarreau Vandal, Berlin Creamcake, Modern Witch en Boris Becker zijn reeds bevestigd. Fotograaf Milan Boonstra exposeert in de Melkweg Galerie en in De Balie wordt een platenbeurs georganiseerd. De kaartverkoop voor drie nieuwe programma's is gestart. Het complete programma wordt begin januari bekendgemaakt.

Na afloop van het openingsconcert van Darkside, op woensdag 5 maart in de Melkweg, staat Darkstar geprogrammeerd in de Oude Zaal. Het trio bracht dit jaar de sterke psych pop plaat 'News From Nowhere' uit op electronicalabel Warp Records. De dj's van Malawi draaien na het optreden door tot diep in de nacht.

In Paradiso nodigt 5 Days Off op vrijdag een leger aan beats-, grime- en glitchpopproducers en -dj's uit. Op het programma staan internationale grootheden Rustie, special guest: Shlohmo, Lapalux, Snakehips en Melé. Daarnaast is ook de Nederlandse garde goed vertegenwoordigd met beat freaks Jameszoo, DJDJ+, Akka, Jarreau Vandal (Wavefiles) en twee live optredens van de veelbelovende FilosofischeStilte en Know V.A.. Deze avond wordt gehost door de lokale crew HOAX.

De synth-pop en electronica producer Planningtorock is te gast tijdens de avond van Subbacultcha! op vrijdag in De Balie. Het Amsterdamse tijdschrift Girls Like Us verzorgt het nachtprogramma met optredens van Berlin Creamcake, Modern Witch en Boris Becker.

Koan Sound, Gridlok, Lenzman, Hybris, Posij, Former en Fairfax zijn toegevoegd aan de killer line-up voor Noisia Invites op vrijdag 7 maart in de Melkweg. Naast de muziekprogrammering van 5 Days Off verzorgt fotograaf Milan Boonstra een expositie in de Melkweg Galerie en kunnen liefhebbers van vinyl hun hart ophalen tijdens de Long Players Music Market.

Ga voor meer informatie en kaartverkoop naar www.5daysoff.nl