Partyflock
 
­ Nederland

Studio 80 luidt het nieuwe jaar in met Steve Bug

gepubliceerd door , op
Een goed begin is het halve werk, zo dacht ook Studio 80. De Amsterdamse club heeft daarom niemand minder Steve Bug, Tom Ruijg, Elias Mazian, Victor Coral en Daan Groeneveld uitgenodigd om van New Years Eve niet alleen een knallende afsluiter, maar ook een goed begin van het nieuwe jaar te maken.

Grootmeester Steve Bug stond een jaar geleden voor het laatst in Studio 80, hij alles uit de kast haalde tijdens een indrukwekkende set van ruim vier uur. Datzelfde jaar kwam ook zijn veelgeprezen studioalbum Noir uit op zijn eigen label Poker Flat, waarmee de Berlijnse dj-producer zich wederom liet zien als maker van verfijnde house en techno. Zowel als labelbaas als artiest heeft Steve Bug de afgelopen tien jaar zijn stempel op elektronische muziek gedrukt en zijn liefde voor het vinden van de perfecte groove is hierbij altijd een constante factor geweest.

Tom Ruijg draait inmiddels al een aantal jaren mee in de Amsterdamse scene. Behalve als dj maakte hij ook al snel indruk als producer met zijn releases op Bangbang!, het label van 2000 and One en Jamie Jones' Hot Waves. Publiekslieveling Elias Mazian heeft zichzelf afgelopen jaar bewezen met zijn sterke, veelzijdige sets, waar zijn oprechte passie voor muziek altijd in doorklinkt. Aan deze WKND-resident de eer om de zaal op te warmen en rond middernacht naar een verrassend muzikaal hoogtepunt te brengen.

In de achterzaal zullen Victor Coral en Daan Groeneveld iedereen voorzien van de perfecte soundtrack voor het begin van het jaar. Victor Coral, die samen met Musclefarm aan de wieg stond van de succesvolle maandelijkse clubavond The Shell, weet als geen ander hoe hij sfeer moet creëren met zijn platenkeuze. Daan Groeneveld, resident van Tomorrow Is Now, Kid, weet op zijn beurt maar al te goed hoe hij het old-school house gevoel met zijn sets moet overbrengen.

Studio 80 nodigt iedereen om al voor middernacht naar het Rembrandtplein te komen en de jaarwisseling in de club te vieren. Bezoekers die voor twaalven binnen zijn, kunnen een speciale verrassing verwachten. Kaartjes voor New Years Eve zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop en kosten €30 bij koop tickets. Er zal geen deurverkoop zijn!