Partyflock
 
­ Nederland

Must met Red Carpet event terug in Laurenskerk

gepubliceerd door , op
Must met Red Carpet event terug in Laurenskerk
18 december 2013
FeestMust · Red carpet event
Datumvrijdag 31 januari 2014
LocatieLaurenskerk Site
Iedereen verdient zijn fifteen minutes of fame, vindt Must. En rolt daarom op 31 januari 2014 de rode loper uit voor een glamour feestje waar iedereen een VIP is. De Laurenskerk is het toneel van taferelen die zich normaal in Hollywood afspelen, met veel pracht, praal en glitter. Dress to impress is een Must, en fashion goeroe Fred van Leer ziet daar hoogstpersoonlijk op toe. De eerste toppers van de line-up zijn bekend: Chocolate Puma en Maria Helena zorgen ervoor dat het glas in lood in zijn sponningen trilt. Be there, want een jaar dat met zoveel glamour van start gaat, kan alleen maar gaan knallen.

In de stijl van iconen van het witte doek zal de rode loper het decor zijn van glitter & glamour zoals nog nooit vertoond in de Laurenskerk. Tijdens deze Must zit de schoonheid niet alleen van binnen, maar is de buitenkant ook het bewonderen meer dan waard. Niet voor niets is Rotterdams eigen Fred 'Paillet' van Leer guest of honour. Uiteraard wordt de Laurenskerk zelf ook uitgedost als een ware diva en is de rode loper nog maar het prille begin van wat de gasten binnen te wachten staat.

Hemelse klanken
Bij een glamourfeest past niets dan het allerbeste entertainment en Must heeft al wat supertalent gestrikt. Chocolate Puma is een dj en productie duo dat al twintig jaar aan de weg van de dance timmert. Met hun mix van house, techno en breakbeat heeft het duo een indrukwekkende invloed op de Europese dance muziek scene gehad. Gegarandeerd dansen tot de zolen van je Louboutins kaal zijn gesleten. Muzikale godin DJ Maria Helena omschrijft haar geluid zelf als 'sexy house', een mix van deephouse, house en electro, maar altijd met een sexy warmte die het stoom van de dansvloer laat komen. En dat zijn nog niet eens alle namen, there is more to come.

Summum van sfeer
Must is een dancefeest dat zijn weerga niet kent, op unieke locaties zoals de Grote of Laurenskerk en de Van Nelle fabriek in Rotterdam, het Concertgebouw in Amsterdam en het Kurhaus in Scheveningen. Een plek waar extravagante dansers, een weergaloze line-up, een spectaculair decor en piekfijn geklede gasten gezamenlijk bijdragen aan de unieke ambiance. Waar alle zintuigen geprikkeld worden. Waar de optimale sfeer ervoor zorgt dat een mix van individuen zich intens amuseert, met als grote gemene deler de liefde voor Must.