Partyflock
 
­ Nederland

Het Ultieme Sjonnie & Anita Verkleedfestijn XXL

gepubliceerd door , op
Alle pietities, ontelbare koopavonden en ongemeende beste wensen zijn achter de rug. Er is weer voor miljoenen de lucht in geschoten en we hebben weer veel te veel gegeten in een kort tijdsbestek. De pijn aan de kaken van de fake glimlach bij de schoonfamilie is weer gaan zakken en al zit de gourmetgeur nog in de kleren en gordijnen, gelukkig is het weer 1 januari. Eindelijk tijd om weer lekker jezelf zijn, want Het Ultieme Sjonnie & Anita Verkleedfestijn XXl staat weer voor de deur.

Verkleedfestijn
Eerst eens even wat oude afleveringen van Roy Donders 'Stylist van het Zuiden' opduikelen voor de laatste mode tips, om vervolgens naar de douche kijken en te besluiten dat het nog wel een dagje kan. Even je onderbroek binnenste buiten keren en gewoon weer aantrekken. Met een peuk op je lip je haren touperen, je flassnor kammen of je roodste lippenstift zo dik mogelijk opsmeren. Dan de kipfiletjes onder je tieten stoppen en je in Turkije gekochte Rolex oppoetsen. Uiteindelijk kan de trainingsbroek gewoon weer lekker aan, want dat zit toch gewoon het lekkerst? Voor de dames kan het niet sletterig genoeg zijn. Eén ding is zeker, alles moet geaccentueerd worden: de billen in de legging, de lengte van de benen, de hoeveelheid goud aan het lijf, de dikte van de lippen, die afzichtelijk tribaltattoo en de zonnebankkleur van de huid.
Dan nog even die paar halve liters bier en goedkope likeur naar binnen gieten voor je op de Cita, langs de pinautomaat rijdt om het laatste restje uitkering uit de muur te trekken. Vervolgens richting WesterUnie te karren en onderweg nog even met een ferme snuit één neusgat legen op het trottoir. Aldaar zal er geen portier of doorbitch zijn die jullie op die met witte sokken gevulde slippers en de veel te hoge stilettohakken zal weigeren. Krabbend aan je zak gooi je de jassen in het kluisje en werkt 'je wijf' haar make-up bij. Tijd om volledig los te gaan!

Line-up
Binnen zal de Schlager verzorgd worden door de Zwitser Andrea Oliva en de Duitsers Extrawelt en Nick Curly. Voor deze gelegenheid zullen de biertafels achterwege gelaten worden. Uit de Balkan hebben de Roma families uit Servië Satori gestuurd en uit Macedonië ME.N.U. die live de echte Gypsie-sound ten gehore zal brengen. Uit eigen land vormen AAron Friedman en Eric de Man, de Jannes en Frans Duijts van de dance het duo Musclefarm. Rechtstreeks uit de achterbuurten van Bangkok is Nakadia de enige Anita achter de decks van de avond. Pascal Benjamin, Dickson & Aike en Milan Meyberg zijn de Amsterdamse straatschoffies die rechtstreeks van de hangplek zijn getrokken waar ze blowtjes aan het roken waren en een kratje soldaat aan het maken waren. Uiteraard ontbreekt de meest asociale opper-Sjon niet op deze avond. De Amsterdamse Lee Towers en Bla Bla sjacheraar Daniel Sanchez weet hoe je dit volkse zooitje in beweging moet krijgen. In de aanloop van dit feest is hij speciaal bij zijn Haagse gabber langsgegaan voor een heuse peptalk van deze ras-aso.



Tickets
Het Ultieme Sjonnie & Anita Verkleedfestijn XXL is elk jaar vroeg uitverkocht, dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. De Vroege Vogel kaarten zijn al uitverkocht en er zijn alleen nog normale kaarten te verkrijgen via koop tickets en koop tickets. De kaarten kosten €14,99. Op woensdag 1 januari gaan om 16.00 uur de deuren van het slot en doen ze ze om 04.00 uur weer dicht, om de rest van het jaar weer een masker op te zetten tot het volgende Sjonnie & Anita Verkleedfestijn.

1 opmerking