Partyflock
 

Spectaculaire Boombox 1024 3D mapping voor het eerst in Nederland

gepubliceerd door , op
Voor het eerst in Nederland zal Xtra Large het geweldige enorme 3D Mapping object presenteren dat wereldwijd op de grootste feesten naam heeft gemaakt maar echt nog nimmer in Nederland vertoont is. Voor deze trance-editie van Xtra Large trekt Nachtboetiek alles uit de kast. Dit wordt een spektakel waar je echt bij moet zijn. Xtra Large presents de Boombox 1024! Check de filmpjes op Youtube om te zien wat voor superknallende megashow dat is. Maar nog mooier is het in levende lijve zelf mee te maken op 28 december! Laatste 100 kaarten voor 29,50 euro voordat ze uitverkocht zijn, bestel via www.nachtboetiek.nl/tickets





Boombox 1024 - Alleen bij Xtra Large
Een megagroot object van maar liefst 576 kubieke meter op Xtra Large, supermooi met 3D mapping waardoor het lijkt alsof de objecten op je af komen op 28 december. Dit is alleen mogelijk in de nieuw verbouwde The Sand zoals je vorige keer hebt kunnen meemaken bij het clubfeest Full Moon.



Xtra Large blijft altijd met de tijd meegaan en levert cutting-edge evenementen. Nachtboetiek en Full Moon zullen jullie altijd blijven verrassen met de meest geweldige shows en spektakel. De na de geweldige Lotusbloem met 3D Mapping van vorig jaar was het al erg moeilijk om met iets nog mooiers te komen maar het is toch gelukt om met iets te komen dat nog overweldigender en spectaculairder is dan vorig jaar! Het feest dat je maar één keer per jaar mee kan maken op 28 december dus vergeet alle andere feesten want deze Xtra Large mag je niet missen!



Wallfiller
Deze geweldige Boombox 1024 zal door de allerbeste Amsterdamse VJ's van een spectaculaire 3D show worden voorzien. Xtra large heeft zich speciaal voor 28 december verzekerd van de super VJ's van Wallfiller!

Tickets
Xtra Large in The Sand is uniek met haar Boombox 3D Mapping, dit vindt je nergens anders. Alleen één keer per jaar bij Xtra Large! Op dit moment zijn er nog 100 kaarten voor € 29,50 te koop, dus wees er snel bij want ze zullen op zijn voor je het weet! Xtra Large is al voor 75% uitverkocht dus haal ze snel in huis via de voorverkoopadressen dan kan jouw laatste weekend van het jaar niet meer stuk!

koop tickets
See Dance
koop tickets

Line-up
Natuurlijk zit het ook met de muziek meer dan goed en heeft Xtra Large een paar primeurs te bieden. De superster dj Lange uit Engeland zal bijvoorbeeld zeker materiaal van zijn nieuw verschenen CD die momenteel de charts aan het bestormen is.

Maar ook uit het oosten komen verrassingen, in de vorm van de jonge Oekraïense super dj Omnia die wereldwijd verrassend doorbreekt in de trance charts. Zet daar de Nederlandse topsterren bij die Xtra Large heeft weten te boeken zoals Richard Durand, Marco V, Spider, Artento Divini, RAM, Signum, Randy Katana en nog meer en je weet dat je deze Xtra Large zeker niet moet laten schieten!

Line up in 2 area's:
Richard Durand
Marco V
Omnia (Oekraïne)
Spider
Randy Katana
RAM
Signum
Artento Divini
Peter Woodz
Emiel Roché

Special Guest: Lange (Verenigd Koninkrijk)



Heb je alles gemist dan kun je in de laatste dagen nog terecht voor de allerlaatste Late Bird kaarten waarmee je voor € 39,50 alsnog naar Xtra Large kan op 28 december!

11 opmerkingen

Voor het eerst in Nederland zal Xtra Large het geweldige enorme 3D Mapping object dat wereldwijd op de grootste feesten naam heeft gemaakt maar echt nog nimmer in Nederland vertoont is.
Waarom van de grootste feesten dan naar de sand gaan:lol: kan het toch beter op een festival getoond worden?
Dit is dit jaar al in Arnhem gedaan door Kontra in Luxor Live, wat een primeur dit zeg :lol:
Dit mooie 3D mapping komen we echt wel bekijken dat is de 200km rijden echt wel waard
Nog 17 nachtjes dan kunnen we weer uit ons bol gaan zin in
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 1776}
Boombox past niet in de luxor daar is luxor te klein voor :) ook is het erg kostbaar 72000 ansi lumen projectie :) precies wat gabberpinda al zegt eigenlijk alleen maar haalbaar op een groot festival ;) een object van 8 meter hoog 6 meter diep en 16 meter breed ;)
Uitspraak van Sushi Suzy op woensdag 11 december 2013 om 20:46:
Boombox past niet in de luxor daar is luxor te klein voor :) ook is het erg kostbaar 72000 ansi lumen projectie :) precies wat gabberpinda al zegt eigenlijk alleen maar haalbaar op een groot festival ;) een object van 8 meter hoog 6 meter diep en 16 meter breed ;)


Ok verkeerd gelezen, het 3Dmapping is wel gedaan in Luxor maar niet op deze schaal. Excuus :flower:
die 3d mappings zijn erg vet ja!
Bij etienne de crecy zn optredens wordt deze techniek ook gebruikt, geeft echt een heel vet beeld vind ik!
Uitspraak van Sten1990 op woensdag 11 december 2013 om 22:17:
verkeerd gelezen


Ligt niet aan jou, is een draak van een persbericht.
Uitspraak van WallMart op donderdag 12 december 2013 om 01:45:
die 3d mappings zijn erg vet ja!
Bij etienne de crecy zn optredens wordt deze techniek ook gebruikt, geeft echt een heel vet beeld vind ik!


Jezus dat ziet er dik uit zeg :kwijl:
ja dezelfde beamers zijn dat! alleen bij ons 16 breed en 8 meter hoog :)