Partyflock
 

Planet V.I.P. - Rabies & Alian Birthdayblast

anoniem gepubliceerd op
Planet V.I.P. - Rabies & Alian Birthdayblast
3 maart 2004
FeestPlanet V.I.P. · Rabies and Alian Birthday Bash
Datumvrijdag 26 maart 2004
WinactiePlanet V.I.P. actiegesloten
LocatieDarby & Joan's
Een jaartje ouder, een jaartje grijzer, een stukje degelijker. Een stationwagen, een golden-retriever, een kinderzitje in de auto, de hypotheek. Zaterdagavond naar de soundmixshow kijken met Henny Huisman en om 23:00 naar bed en dan "gezellig" op zondag naar je schoonmoeder... Dat zijn van die dingen die er zomaar insluipen als een dief in de nacht bij iedereen. Voor je het weet kijk je terug op je leven in een oude stoel met een bierpens van anderhalve meter hoog, en een afstandsbediening in je rechterhand, met je eigen schoonzoon naast je.. brrr... nog maar eens doorzappen.. Misschien is er nog voetbal op tv vanavond...

Ja mensen... ook wij worden een jaartje ouder, een jaartje wijzer en een jaartje grijzer. En dat moet gevierd worden omdat we nu nog geen zin hebben in stationwagens en kinderzitjes. Gelukkig gaat het nog steeds goed met ons, want met slechte mensen gaat het altijd goed. Onze ene kant (Alian) is jarig en wordt 25 jaartjes jong en omdat de andere helft (Rabies) al jarig is geweest tegelijk met de Sint vorig jaar (die overigens ook op Heaven Industries was vorig jaar) hebben we besloten het feestje samen te vieren.

26 Maart is het zover en vieren wij onze verjaardag tijdens een editie van Planet V.I.P.. Voor deze gelegenheid hebben we sommige vrienden uitgenodigd die bereid zijn een plaatje te draaien en een borrel te komen drinken; of twee, of drie, of vier... of heel veel.

De samenstelling van de muziek is behoorlijk divers deze avond. Zo hebben we oldschool, house, hardstyle, hardtrance, v.sound, techno in verschillende vormen en maten, en natuurlijk... zoals de mensen die ons kennen, ons natuurlijk kennen.. oude hardcore met hier en daar een nostalgische uitschieter naar happycore.. ons jeugdsentiment. Wie wat precies draait en wanneer dat laten we aan de dj's zelf over. Als het maar gezellig wordt, want gezelligheid kent geen tijd.

Hierbij dus de line-up met nog meer mensen op het randje van de degelijkheid...
Omdat MC's altijd aan de onderkant van een persbericht staan, lijkt het alsof ze niet belangrijk zijn. Maar wij vinden van wel... vandaar onze eerste kandidaat van deze avond: MC Wah Yudi. De huis-host van Planet VIP. De man van de microfoon, de man van de dans, de man van de champagneflessen.. Deze host dus de hele avond in één geheel met hier en daar het welbekende verrassingseffect. Helaas kunnen we niet de hele avond met alleen een MC af, dus komen we bij JOOP Wie uit Leeuwarden kent hem nou niet? De man van Innercity, Mysteryland en Trance Energy en deze avond dus ook Planet Vip. Hij komt een set neerzetten waar je oren van gaan suizen. Waar je oren ook van kunnen gaan suizen is Marlin, de resident van de allereerste reguliere clubnight in Friesland: Above & Beyond.

Marlin liet tijdens de laatste Freeze (Harmonie) in de Above & Beyond zaal nog eventjes weten dat Friesland nog steeds leeft. Ook aan technologische muziek komen we niets tekort, zo hebben we natuurlijk de resident van Planet VIP: Phat Wax! Naast Planet VIP ook vaak gezien op de Technision party's in The The Bridge in Meppen. Hij timmert behoorlijk aan de weg.
Eén van onze favorieten dus.

Wie ook een favoriet is van ons is Bermuda B. Wie? Bermuda B. Bermuda B is een dj die wij vanaf 1997 kennen van feesten als vroegere resident dj van de Ringo hardcore zondagmiddagen die veel mensen toentertijd bezochten als weekend afterparty. Tegenwoordig is Bermuda meer techno. In 2000 bijvoorbeeld werd hij Noord-Nederlands techno dj kampioen in Simplon in Groningen en versloeg ons toen uit de race. Gelukkig hebben we het hem vergeven en mag hij komen draaien op ons verjaardagsfeestje met natuurlijk de nodige BeCo als voorwaarde.

Wie wij ook hebben zijn het duo Melv & Steff da Campo die de meeste mensen wel kennen van TDF. Melvin en Steffen zijn voor vele bezoekers van de discotheken in Berlikum hét duo dat alle mogelijke en onmogelijke plaatjes aan elkaar krijgt en zorgt voor een groot portie feest. Melvin & Steffen stonden samen ook o.a. in Afterclub Latido Amsterdam, Above! Tiësto en Houseparty I. Tegenwoordig draait Steff da Campo niet meer in TDF, maar richt zich meer op produceren voor verschillende labels van Digidance. Des te meer reden om ze wél als duo uit te nodigen voor nog één keer vuurwerk.

Ook hebben wij Unisource uitgenodigd. Deze dj heeft vooral een radiocarrière, maar is ook zeker niet te min om een feestje te maken. Wat wij erover kunnen vertellen is dat wij hele leuke nachten hebben beleefd bij de nachtelijke house uitzendingen op de radiozender van deze meneer. Met bellende luisteraars van Stad Groningen tot Steenwijk tot Harlingen tot diep in de ochtend. Helaas kwam dan toch in September een eind toen de radiocontroledienst de zender voor de zoveelste keer in beslag nam.

Ook Estaw van Heaven Heerenveen hebben we in beslag genomen voor deze avond, zodat de mensen uit het zuiden van Friesland zich ook op hun gemak kunnen voelen, als ze dat al niet deden.

Voor de mensen die van wat stevigers houden en nog wat energie over hebben, hebben we ook nog NRG in petto. Bekend van Discotheek Loco Steenwijk, Pinhead en de jaarlijkse illegale Beachrave waar we niets over kwijt willen.

Nog zo'n dj van Beachrave is Duvel. Duvel draaide voorheen onder de naam Swiff op feesten als Above! en Turntable Zone. Deze dj ging veel met ons mee in onze eerste feesten van '96 tot laat '99. Rooie Jan (zoals wij hem noemen) gaat voor deze avond de stof van zijn oude gabberplaatjes afblazen en mensen laten zweten op o.a. Used & Abused, Discoland en nog meer juweeltjes.

Wij maken geen timetable bekend, maar wel kan ik je zeggen dat de heren J-Lines en Asino de boel afsluiten met wat stevige hardcore zoals hun wel toevertrouwd is, aangezien zij vaak te zien zijn op o.a. hardcorefeesten in en rond Drachten van een heel hard kaliber. Hun gast dj's waren in het verleden o.a. Manu Le Malin en Simon Underground.

Jammer genoeg hebben we een chronisch tijdgebrek want wij hadden nog wel honderd dj's willen uitnodigen, maar ik weet zeker dat het wel feest wordt.

Naast alle dj's zijn er natuurlijk weer de nodige candygirls, champagne, sigaren, 'natuurfilms' op het herentoilet en de nodige danseressen zoals jullie van Planet VIP zijn gewend. Verder hebben wij voor de eerste 40 betalende bezoekers nog een early-hardcore ceedeetje als cadeautje van ons aan jullie.

In alle drukte vergeten we bijna onszelf. Wat we gaan doen... ? Geen flauw idee. Dat wordt dus nog een verrassing waarover we aan het nadenken zijn. De raderen draaien.

Nog even een overzichtje:

- JOOP ( Innercity / Mysteryland )
- Marlin (Above & Beyond)
- Melv & Steff da Campo (TDF / Latido)
- Estaw (Heave )
- Bermuda B (Legalize! Amsterdam)
- Phat Wax (Hardventure Festival)
- Asino vs. J-Lines (Cyberzone)
- NRG (Loco)
- Duvel (Beachrave)
- Unisource (Mephisto FM)
- Rabies & Alian (Bierdrinkers gilde)

De treinen gaan de volgende ochtend op de volgende tijden terug:

Leeuwarden - Groningen = 06:07
Leeuwarden - Harlingen = 06:09
Leeuwarden - Zwolle = 06:25
Leeuwarden - Sneek = 06:20

Iedereen is welkom!

32 opmerkingen

 
Artiest Mica
geweldige tekst :D

en leuk feestie :D
http://party.snt.utwente.nl/flock/SECTION/party/ACTION/single/PARTYID/15269.html

Toevoegen die handel :yes:
Wordt echt te gek en TE bezopen. Dit zijn de zuiplappen van Friesland :D

In alle drukte vergeten we bijna onszelf. Wat we gaan doen... ? Geen flauw idee. Dat wordt dus nog een verrassing waarover we aan het nadenken zijn. De raderen draaien.


Happy "Party Animals" Hardcore pleeaassee, heb ik nog tegoed :$ ;)
 
Artiest Hance
Een jaartje ouder, een jaartje grijzer, een stukje degelijker. Een stationwagen, een golden-retriever, een kinderzitje in de auto, de hypotheek. Zaterdagavond naar de soundmixshow kijken met Henny Huisman en om 23:00 naar bed en dan "gezellig" op zondag naar je schoonmoeder... Dat zijn van die dingen die er zomaar insluipen als een dief in de nacht bij iedereen. Voor je het weet kijk je terug op je leven in een oude stoel met een bierpens van anderhalve meter hoog, en een afstandsbediening in je rechterhand, met je eigen schoonzoon naast je.. brrr... nog maar eens doorzappen.. Misschien is er nog voetbal op tv vanavond...
Gelukkig gaat het nog steeds goed met ons, want met slechte mensen gaat het altijd goed.


Erg gaaf geschreven stukje! :)
Maar uiteraard ben ik er, en ik heb er zin in. Olé
Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
Wij beginnen in ieder geval steeds meer zin te krijgen :)
Dit mag je niet missen, muziek zoals planet vip ooit begonnen is... Fantastisch (y) natuurlijk zijn we hier bij!!!
 
:yes: present!! :D
Lachen tekst!!

wie heeft dat verzonnen.... :P

ik ben er uiteraard :P
dit zijn de betere teksten,

had ik een pet op..?

petje af...
 
Artiest Dr. G.
Natuurlijk is Harlingen ook weer van de partij, zoals elke V.i.p.
Artiest {SHOWLIST artist 28572, 30677}
na hier ben ik zekker wel bij....hoop niet dat ik dan moet weker:S
ik ben er zekers bij

hoop ook dat ik zaterdag morgen niet hoef te werken ander ga ik gewoon meteen richting werk want z'n feest met z'n lijst dj's wil toch niemand missen!!!!!!!!!!

:D:D:D
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 5857, 48621}
Hahahahaha! Oke dan. Zuipen en beuken!!!
Artiest {SHOWLIST artist 4717, 27221, 70956}
word zeker een vet feesie (Y)
:D <-- (zegt genoeg denk ik)
On the move with rabies & Alien birthdayblast...Dit word vet vet vet!!!!
 
uiteraard is harlingen weer van de partij

:bounce:
De flyer wordt ook zeer vet heb ik uit betrouwbare bronnen vernomen :)
Dit wordt gezellig.
Komen weer een paar gezellige feestjes aan en dan te bedenken dat Above & Beyond ook weer begint......................................... met oa. Marco V, Mark Norman etc
Komen weer een paar gezellige feestjes aan en dan te bedenken dat Above & Beyond ook weer begint......................................... met oa. Marco V, Mark Norman etc


:kwijl:
Super flyer!!!!

:respect: :D
Met alle credits voor de flyer aan Jeroen Vos natuurlijk (y)

Dit wordt gezellig.
Komen weer een paar gezellige feestjes aan en dan te bedenken dat Above & Beyond ook weer begint......................................... met oa. Marco V, Mark Norman etc


:D :D :D :D :D (y)
mooie flyer(Y)

krijg meteen zin in een biertje als ik dit zie

:bier:
Harlingen altijd present!! Helemaal (y)
Wordt gezellig!!
Hahaha... dat zeker !

 
Heb er nu al zin in!
aaaaaaaaaaaaaaaaanwezig!!!!!!!!!!!!!:bounce: