Partyflock
 
­ Nederland

Tussen Kerst en Oud en Nieuw feesten aan de kust in Noordwijk

gepubliceerd door , op
De Leidse Danssalon
5 december 2013
FeestDe Leidse Danssalon · In Between Party
Datumzaterdag 28 december 2013
LocatieConversation Site
Wat doe je tussen kerst en oud en nieuw? Hangen voor de buis? Winkelen in Ikea? De zolder opruimen? Wil je echt iets leuks doen, kom dan op 28 december naar Huis ter Duin in Noordwijk. Geniet van een heerlijke strandwandeling of laat je verwennen in de spa. 's Avonds kan je je in ieder geval heerlijk uitleven op de gezellige dansvloer van Club Conversation van Huis ter Duin. Daar verzorgt De Leidse Danssalon met de DJ's Durango en Jay Way namelijk voor jou de ultieme work out om weer helemaal fit aan het nieuwe jaar te beginnen met De Leidse Danssalon In Between Party. Voor iedereen vanaf 29 jaar die uit zijn dak wil gaan op (dance)hits van nu en toen.

De Leidse Danssalon is in 2010 begonnen in Leiden met het bouwen van een leuk feestje voor 30 plussers met muziek van nu en toen. Van Boney M tot David Guetta, van Michael Jackson tot Lady Gaga, Rihanna en Beyonce. Dus als je het leuk vindt om iedere maand op een leuke mix van oude en nieuwe muziek uit je dak te gaan, dan ben je bij hen aan het juiste adres.

In 2013 zijn ze in de zomer met groot succes begonnen met strandfeesten in Blu Beach aan het Noordwijkse strand en nu gaan ze voor het eerst ook Hotel Huis ter Duin, bekend van het onderdak voor de spelers van het Nederlands elftal, een mooi feest maken. De discotheek van Huis ter Duin is een besloten gelegenheid waar normaal gesproken alleen hotelgasten mogen komen. Maar voor deze speciale gelegenheid wordt een uitzondering gemaakt waardoor iedereen de grandeur van dit hotel kan meemaken tegen een zeer schappelijke prijs van slechts €10 pp. Wil je reserveren dan kan dat op info@deleidsedanssalon.nl

Parkeren is mogelijk voor de deur van de discotheek in de parkeergarage voor maar €7,50. Ook is er een professionele kinderoppas en kunnen kinderen tegen betaling tijdelijk 'geparkeerd' terwijl jij los gaat op de dansvloer. Je vindt Huis ter Duin aan de Koningin Astrid boulevard 5 in Noordwijk.