Partyflock
 
­ Nederland

Iedereen in Nederland wordt terug naar school gestuurd

gepubliceerd door , op
V^gel productions komt volgend jaar maart met een gloednieuw concept in Almere: Fascination. Acht uur lang feesten en genieten van je favoriete dj's, show en entertainment. 22 Maart 2014 zal binnen in de Backstage Almere de hoofdzaal omgetoverd worden tot een waar intiem leslokaal. Om 05.00 uur zal er een grote eindshow zijn, waarna iedereen tot in de ochtend 06:00 uur verder kan feesten. Het is een nieuw evenement met aspecten als intiem, respect, en een strenge dresscode: schooluniform, bad teacher, janitor, principal, schoolboy, naugthy school girl. Omdat je kunt uitgaan van aangename temperaturen binnen in de Backstage Almere zijn gymkleding, hotpants en underwear ook toegestaan.

Fascination zal de passie voor dance, sfeer en de daarbij behorende erotiek worden uitgebuit. De bezoeker zal na een kledingcontrole, waarbij een strenge dresscode door een 'doorbitch', wordt gevraagd, maar wat zeker zal bijdragen aan een onvergetelijke nacht waarbij respect en gevoel van vrijheid voorop staat. Getrakteerd worden op spectaculair entertainment, licht en lasershows, verkoop- en promotiepunten van verschillende artikelen en een heerlijke lounge-gedeeltes, waar je zelf heerlijk terug kan trekken. Met grote bekende dj's zoals Mike S, Da Dominator, Miss 4Play, Dean Perry en Dali op de main. Het wordt een feest wat je lang zal gaan heugen als Fascination en dat je meegemaakt moet hebben!

Fascination is een feest voor iedereen, maar vooral een feest voor mensen die van gezelligheid en flirten houden. Daarom zijn is V^gel productions genoodzaakt een maatregel in acht te nemen dat mannen alleen niet binnen komen. Zij moeten echt in gezelschap van een dame of mannelijke partner zijn. Je huiswerk zat je nu van meekrijgt: 'Koop je ticket vanaf 1 november bij koop tickets en de landelijke verkooppunten in de steden Haarlem en Almere voordat het te laat is!', kom niet te laat 22 maart, anders wordt het nablijven"

7 opmerkingen

Top feest word het!
Goede pakkies