Partyflock
 
­ Nederland

XXlerator XX-Mas eerste kerstdag in Matrixx

gepubliceerd door , op
XXlerator
22 november 2013
FeestXXlerator · XX-Mas
Datumwoensdag 25 december 2013
LocatieMatrixx
Tradities zijn er om in stand gehouden te worden, dus op de Eerste Kerstdag kun je in de Matrixx zoals gewoonlijk weer keihard losgaan tijdens XXlerator XX-Mas. Na alle familieverplichtingen, vreetpartijen en recessie-dissende kadootjesronden, beleef je 's avonds in de Matrixx in Nijmegen het beste wat hardstyle te bieden heeft. Een bijkomende Kersttraditie is dat de line-ups van XXlerator XX-Mas altijd moddervet zijn.

Trailer


Line-up
Op 25 december is Kerstmis niet meer het feest van gemoedelijkheid, vrede op aarde en overdadig volvreten. Kerstmis is van XXlerator en dus wordt de gemoedelijkheid vervangen door het betere beukwerk. De misdadig harde beats van de populairste live-act van het moment, Gunz for Hire bewaren alles behalve de goede vrede. En het is tijd om af te vallen in plaats van aan te komen tijdens de Kerst. Het is namelijk onmogelijk om stil te blijven staan op de snoeiende hardstyle van de helden en talenten in de onderstaande lijst:

Gunz for Hire (live)
D-Block & S-te-Fan
Code Black
Luna & E-Force
Outblast
Atmozfears Live
Rebourne
Audiotricz
Focuz
Hosted by MC Villain

Tickets
Kaarten voor XXlerator XX-Mas zijn inmiddels te koop via www.XXlerator.com en www.Matrixx.nl. Wees er snel bij, want dit zou wel eens snel kunnen gaan!

4 opmerkingen

Nette gevarieerde line up:)
 
dikke trailer
Hele vette trailer!! Nice
 
Per ongeluk paar tickets te veel gekocht...wie helpt me er vanaf? Gewoon normale prijs uiteraard.
Gr