Partyflock
 
­ Nederland

Supertoys invites Rumour has it x-mas special

gepubliceerd door , op
Hold up: Het succesverhaal van de liefde tussen de twee gezelligste openminded feestjes krijgt op de valreep van 2013 een heel kittig staartje. Supertoys nodigt Rumour Has It wederom uit voor een uitbundig eindejaarsfeestje. Special guest: Peaches!

Naast het grootste podium op Milkshake Festival, is AIR al sinds drie jaar de thuisbasis van Supertoys. Een vrolijke mix van pop, house en electro ontmoeten elkaar op een avond waar een kleurrijke en liberale aanhang de scepter zwaait. Voor arrogantie en Bad Habits is op Supertoys geen ruimte: 'we're supposed to have fun!'

Rumour Has It (RHI) is al meer dan twee jaar toonaangevend op het gebied van openminded feestjes voor vrouwen en hun aanhang. The girls know how to rock 'n roll!

Na twee succesvolle samenwerkingen waarbij onder andere Skip&Die, Wannabeastar en Johnny Woo het podium sierden is Rumour Has It op 20 december weer te gast op Supertoys. They're coming out: Supertoys en Rumour Has It zijn stapelverliefd op elkaar.

Driemaal is scheepsrecht, ditmaal is Peaches te gast om de prille liefde te voorzien van een dubbele dosis sex, drugs 'n electro. Deze kleurrijke entertainer maakt overal waar ze het podium beklimt een onuitwisbare indruk. De energieke combinatie van opzwepende electro, extravagante outfits, stagedives en champagne-showers maakt Peaches wereldwijd geliefd bij de openminded underground scene.

Trouwe fans van Supertoys en Rumour Has It zullen zich de X-Mas Special van vorig jaar nog goed herinneren: toen deelden de twee sweethearts een hele lading cadeautjes uit en ging er een mazzelaar vandoor met een reis voor twee personen! Ook dit jaar zal niemand zonder een flinke glimlach AIR Amsterdam verlaten. hoezo? Dat verklappen we nog even niet.

Het is maar één keer bijna-kerst, daarom hebben lovebirds Supertoys en Rumour Has It naast peachy Peaches nog een heleboel hoogtepunten in petto: zo maken de sexy Spacegirls hun debuut, zal 'Mr Now&Wow' Ted Langenbach aansluiten en samen met Rachel Green AIR 2 onder handen nemen. Rumour Has It favourite T'Amore sluit aan, en ook Supertoys-residents Doppelgang zullen niet ontbreken!