Partyflock
 
­ Nederland

Timetable The Haunted House

gepubliceerd door , op
The Haunted House
3 oktober 2013
Stap mee in de teletijdmachine en laat je terugvoeren naar de rebelse tijden van het begin van de Amsterdamse rave scene. Terug naar de tijd waarin je op zaterdagmorgen al vlinders in je buik kreeg bij het vooruitzicht van weer zo'n onvergetelijk nachtelijk avontuur in de Amsterdamse underground. Multigroove en ISP laten het je gewoon nog één keer beleven tijdens The Haunted House.

Voor het eerst sinds vele jaren slaan de makers van Multigroove, Hellraiser, Fun Factory, Digital Overdose, Ground Zero Festival, Hellbound en Imortality hun handen ineen voor een exclusief Hardcore classics rave evenement dat je niet mag missen. Op zaterdag 30 november 2013 wordt Pand14 in Amsterdam omgetoverd tot een Waalhalla van kleurrijke bandana's, fluitjes, smileys en alleen maar muziek met ballen. Gaat het jou er meer om hoe je eruit ziet dan hoe je je voelt. beter kom je dan niet, want The Haunted House wordt gewoon ouderwets en beestachtig feesten zoals feesten bedoeld is.

Hieronder de timetable van deze reis door de rave geschiedenis:

  • Classics // Old School // Early Rave
  • za 23:00 - 00:30:  Verenigde Staten Nederland house, techno, drum & bass
  • zo 00:30 - 02:00:  Nederland
  • zo 02:00 - 03:00:  Nederland
  • zo 03:00 - 04:30:  Nederland techno, hardstyle, hardcore
    Nederland techno, hardcore
  • zo 04:30 - 06:00:  Nederland hardcore, hardstyle


Tickets
De voorverkoop loopt als een trein, na diverse Early Bird acties staat de ticketprijs inmiddels op 20 Euro. Voorverkoop tickets zijn nog verkrijgbaar bij koop tickets en in alle Primera winkels in Nederland. Zorg dat je er op tijd bij bent, want aan de deur betaal je 25 Euro entree.

Meer info
Meldt je aan en blijf op de hoogte over de ticketprijs en meer: Facebook, Twitter, Myspace. Of check de website voor de laatste ontwikkelingen: www.multigroove.nl

3 opmerkingen