Partyflock
 
­ Nederland

Pleinvrees gaat vreemd in 2014

gepubliceerd door , op
En wel vier keer. Sex met je vriend(in) wordt op ten duur voor iedereen een routineklus. Tijd voor een spannend avontuur. Op deze tour gaat Pleinvrees vreemd met Utrecht (vrijdag 14 februari, Winkel van Sinkel), Nijmegen (zaterdag 15 februari, Doornroosje), Groningen (donderdag 20 februari, Simplon) en Rotterdam (vrijdag 21 februari, Factory 010).

Tour is tevens een vorm van reiskostencompensatie voor alle bezoekers die de afgelopen drie jaar een (on)gedwongen Pleinvrees-bezoek aan Amsterdam heeft moeten brengen. Merci! Dit is trouwens de eerste keer in het driejarig bestaan van Pleinvrees dat ze een evenement buiten de eigen hoofdstad organiseert. Dit uitstapje blijft voorlopig wel een uitzondering.

Op zaterdag 22 februari keert Pleinvrees terug bij haar oude liefde: Amsterdam. Voor de eerste keer opent de magische Paradiso de deuren voor Pleinvrees. De line-up is - al zegt Pleinvrees het zelf - niet voor de poes. Mannen als Oliver Koletzki, Kölsch, Oliver Schories, Adriatique, Alle Farben, Worakls, Finnebassen, AKA AKA + Thalstroem, N'to en Robin Schulz vormen het internationale geschut. Leidend voor deze programmering was de wens om alle steden een typische Pleinvrees line-up voor te schotelen.

1 opmerking

Wie oh wie heeft er nog 2 kaartjes over voor de 21e in R`dam?