Partyflock
 
­ Nederland

Langspeelplaats
De Sint editie

gepubliceerd door , op
Langspeelplaats
14 november 2013
FeestLangspeelplaats · De Sint Editie Site
Datumzaterdag 30 november 2013
LocatieVLLA
Mannelijke DJ's zijn in de meerderheid en feesten met Sinterklaasthema zijn - op dit moment - een slecht idee. Bovendien, wie gaat er in de huidige (verzadigde) Amsterdamse feestscene nog een nieuw feest organiseren? Sociale en zakelijke zelfmoord of briljant concept?
Fomo Creative Concepts, de organisator van Langspeelplaats, hoeft niet zo nodig de barricades op, maar wil wel heel graag een mooi feest organiseren. Langspeelplaats bevat precies die ingrediënten die de naam doet vermoeden: spelen als een kind en feesten als een volwassene.

Bij Fomo zetten ze liever een vrouw achter de draaitafels. Gevestigde namen als ACDA en Mispoes laten zien dat ze voor niemand onder doen en zelfs een streepje voor hebben op uiterlijk... Robbert Z, de enige man in de line-up is als groot talent en enthousiaste vrouwenliefhebber de perfecte hekken sluiter.

Langspeelplaats heeft een Sinterklaasthema. Daar hebben de organisatoren heel bewust voor gekozen. Een van de pijlers waar het concept van Langspeelplaats op rust, is het terugkeren naar je jeugd en het beschikbaar maken van alle spellen en activiteiten die vroeger het aller leukst waren. Zo kun je denken aan oude gameconsoles, Twister en Jenga, maar ook het klassieke vier-op-een-rij. Het Sinterklaasfeest is voor hen één van de meest geliefde herinneringen uit hun jeugd, die ze dit jaar graag met de 250 verwachte gasten nieuw leven in willen blazen.
Om de bezoekers van de Sint editie van Langspeelplaats extra in de watten te leggen, kan er bovendien vanaf 18:00u gratis stamppot gegeten worden (op = op) en kunnen bezoekers Sinterklaas ontmoeten. Of Zwarte Piet ook naar Langspeelplaats komt laten ze nog even in het midden, maar welkom is hij volgens Fomo zeker.

Langspeelplaats is dus een feest waar je mag spelen, drinken, je schoenzolen eraf mag dansen en genieten van electronische muziek met een sporadische soundbite die refereert naar momenten uit je jeugd. Voor iedereen die een avondje onbezorgd wil spelen en samen met de organisatie het feest tot een succes wil maken. Zelf gelooft ze heilig in het concept, maar als dat zelfmoord blijkt gaat de organisatie volgens eigen zeggen met een glimlach ten onder.