Partyflock
 
­ Nederland

44BASS brengt het nieuwe UK bass naar Utrecht

gepubliceerd door , op
44BASS
10 oktober 2013
In muziekland waait een frisse wind van overzee richting Europa. Het genre dat de naam UK Bass draagt, geïnspireerd door garage en house, komt naar Utrecht! Eregast van de avond: Shadow Child. Wouter S. neemt jullie mee naar een nieuwe wereld waar deephouse, dub, garage en old skool house bij elkaar komen. Dit is een nacht die in koeienletters in de agenda kan, want dit mag absoluut niet gemist worden!

Shadow Child Verenigd Koninkrijk
Mister UKBass himself maakte vorig jaar naam voor zichzelf met de 'Shadow Child EP' op het label dirtybird (Claude Vonstroke). Zijn volgende klapper 'So High', geremixt door onder anderen Hot Since 82 en uitgebracht op Moda Black was het begin van de wervelwind waar de Engelsman in terecht kwam. Het einde van de storm lijkt in ieder geval nog lang niet in zicht en dus mag Shadow Child als eerste de UK Bass sound introduceren in Utrecht. Wij zijn benieuwd en hopelijk jullie ook!

Doctor DruDuitsland
Bekend van onder anderen Soenda Festival is de Duitser Doctor Dru. De twee tracks van de '2 Know U EP' staan beiden in de top10 best verkochte tracks van het Exploited label. Zowel vrouwen als mannen bewegen prima hun heupen op Doctor Dru's melodische deephouse.

Samuel Deep Nederland
We zeggen het niet graag, maar deze man heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Een drukke festivalzomer zowel in Nederland als op het grootste festival van Europa – Glastonbury - geeft al aan hoe ver Utrechts eigen Samuel Deep is gekomen. Zowel zijn releases als zijn draaistijl worden goed ontvangen; Samuel Deep is misschien wel het grootste DJ talent van Nederland.
Overigens is het al jaren de persoonlijke favoriet van host Wouter S. Hij zal deze avond in stijl afsluiten met een set die hij nog niet eerder heeft gedaan: een smerige grimey bass set.

Wouter S. Nederland
Wie kent de Utrechter niet? Met gigs op vele locaties en op elk feest wel aanwezig is Wouter absoluut een bekend gezicht. Meer en meer begint Wouter landelijk door te breken en dankzij opkomende releases zitten internationale gigs er vast ook wel in. Wouter S., host van 44BASS, komt de tent rocken zoals hem dat op het lijf is geschreven.

Inmiddels zijn de twee ticketacties (Super Early en Early Bird) uitverkocht en zijn alleen nog reguliere tickets te koop á 10,- Euro p/stuk.
Check koop tickets voor tickets!