Partyflock
 
­ Nederland

Crazyland Most Wanted was misdadig lekker · Aftermovie af
Booming New Year gaat hard

gepubliceerd door , op
Crazyland Most Wanted is alweer dik een week geleden en nog denken veel mensen terug aan dit feest. Het feest was vijf weken van te voren uitverkocht en dat is het zeker waard geweest! Crazyland zoals jullie Crazyland kennen. Met uniek decor, shows en publiek. Nergens anders gaan mensen zo goed verkleed als naar dit feest. Nu zijn er het afgelopen feest vele nieuwe, jonge, partymensen bij gekomen. Voor deze mensen zou de organisatie willen zeggen: Welcome to the family! De feesten zijn altijd zoals jullie afgelopen keer gewend zijn.

Hieronder de aftermovie van Crazyland Most Wanted!



1 Januari staat Booming Sexy New Year op het programma en ook dat feest is uniek in zijn soort. Dat feest was jaren geleden de grondlegger van alle 1 januari feesten. Dus niet feesten op oud en nieuw wanneer de prijzen de pan uit rijzen. Nee, gewoon een knalfeest na oud en nieuw om jouw nieuwjaar goed in te luiden. Met vuurwerk, lasers, oliebollen, confetti, champagne, sushi, appelflappen en de beste dj's en entertainment. Nu moet de organisatie jullie wel waarschuwen. Het is namelijk zo dat vorig jaar dit feest minimaal een maand van te voren was uitverkocht. En het ziet ernaar uit dat dit alleen maar sneller gaat. De voorverkoop zit nu op 75% van alle kaarten en elke week gaat het harder.

Maar als je te laat bent is er nog een Booming Sexy New Year op een tweede locatie. Maar wil je echt het feest op de Hemkade meemaken? Dan kan je beter nu je kaartje kopen voordat je te laat bent. Koop bij koop tickets of bij koop tickets. Kaarten zijn ook te koop bij Primera.

Crazyland heeft nog een hele mooie actie in petto! Een winactie op Facebook! Like hen naar de 20.000 likes en win een reis naar Ibiza geheel verzorgd door www.appartementenibiza.nl. Je kan hier de Facebook een like geven. Bij de 20.000 wordt er een winnaar getrokken! Deze actie is de laatste keer gewonnen door Claudia Regelmann. Met zoveel gemak heb je een kans op een grote prijs. Doe je niet mee dan weet je zeker dat je niet wint. Pak je kans! Veel plezier en tot 1 januari!

3 opmerkingen

Netjes hoor! word weer een top editie :-)