Partyflock
 

Straf_werk sluit jaar af met Closing 2013

gepubliceerd door , op
Straf_werk
31 oktober 2013
FeestStraf_werk · Closing 2013
Datummaandag 30 december 2013
Na het succes van de Deep House Closing vorig jaar kon STRAF_WERK ook dit jaar niet achterblijven en viert het einde van het jaar op 30 december. Met ADE nog vers in het geheugen kijkt STRAF_WERK ook terug op een bijzonder jaar. Afgelopen zomer was het eerste STRAF_WERK festival en had STRAF_WERK een eigen stage op Amsterdam Open Air. Kortom voor STRAF_WERK een goede reden om het jaar weer feestelijk af te sluiten!

De kaartverkoop is vorige week gestart en de earlybird tickets vlogen dit jaar sneller over de digitale toonbank als ooit tevoren. De regular tickets gingen als een speer en met enkel not late-birds beschikbaar is het wijs snel te handelen, voordat het te laat is.

Voor de Closing 2013 presenteert STRAF_WERK een line-up van internationale allure. Verdeeld over 3 area's is er ruimte voor 19 acts van binnen-en buitenlandse bodem. Shiners van afgelopen jaar als Noir en Amine Edge & DANCE, samen met acts als Boris Brejcha en Dale Howard zijn aanwezig in Area 1. De Duitse eer aldaar wordt hooggehouden door Sascha Braemer & Niconé en de Adana Twins, Nederlandse inbreng komt van Prunk en Pony. Oftewel een area waar de deephouse-liefhebber zijn lol op kan.

Ook de Britse Huxley zal act de préséance geven op de STRAF_WERK Closing. Midden 2000 is hij begonnen als garage dj en vanuit daar steady werkend naar niveautje Eindbaas. Sinds zijn releases op Cecille in 2009 werd duidelijk dat de wereld klaar was voor Huxley. MK* wordt gezien als één van de grondleggers van de hedendaagse house muziek. Met hits als Burnin' en een epische remix op Push the Feeling On van de Nightcrawlers maakte MK* (Marc Kinchen) al vroeg in zijn carrière een onuitwisbare indruk. Ervaring ontbreekt ook niet bij Gerd wie de volgende routinier is in area 2. Al jaren een ongelofelijke goede dj-producer die ook nog eens de titel Platenbaas mag dragen. Samen met Serge eigenaar van de Clone Imprint waar onder andere het Zweedse duo Genius of Time hun bekendste plaat uitbracht. De Zweden kwamen pas echt in de picture na hun fantastische live optreden bij Boiler Room dit voorjaar waarin geen computer met Ableton te bekennen was; vakwerk met de oude stempel. Homework vertegenwoordigt samen met KERK! de Amsterdamse trots in deze thunder lekkere zaal.

De derde area wordt ingevuld door de heren van Keinemusik die met zijn drieën weer menig heupen zullen doen swingen. STRAF_WERK sluit het jaar af met talent uit de Innervisions stal met oud (Worgull) en nieuw (Baikal) en ook Amsterdams eigen Job Jobse doet mee in Area 3. Alles zorgvuldig opgewarmd door met lokaal talent Kevin Duane.

Long story short, de STRAF_WERK Closing 2013 is er eentje die je niet wil, niet mag, niet kan missen.