Partyflock
 
­ Nederland

At My House naar Manhattan Arnhem

gepubliceerd door , op
Het aftellen is begonnen voor zaterdag 30 november. DanceVilla Entertainment zal deze datum voor de eerste keer neer strijken in de populairste club van Arnhem. Club Manhattan zal deze avond in het teken staan van AtMyHouse. Een avond waar je bij moet zijn.

AtMyHouse heeft deze avond weer een dikke line-up tot zijn beschikking. Grote namen zullen hun kunsten komen vertonen, maar ook de resident DJ's die tijdens de eerdere edities flink de clubs op hun grondvesten hebben laten schudden. Het beloofd dan ook weer een fantastische editie te gaan worden. Eentje die je zeker niet wil missen. Bestel je tickets dus snel!

Line-up:
Quintino
Tony Cha Cha
Ruben Vitalis
Timothy Fall
Don Cartel
Digital Skills
Mc Stanford


Tickets zijn te bestellen bij koop tickets en op de websites www.dancevilla.nl en www.manhattan.nl. De fans van AtMyHouse uit de buurt van Rhenen en Veenendaal hebben weer de mogelijkheid om combitickets te kopen. Voor €25 entree en met de bus naar Arnhem. Bestel deze tickets bij Restaurant-café Cunera of mail naar info@dancevilla.nl.

Overbodig om te zeggen dat deze editie op voorhand de boeken in zal gaan als een fantastisch spektakel reden dus om van de party te zijn, zaterdag 30 november in de Manhattan Arnhem voor AtMyHouse!

5 opmerkingen

Dit wil je voor geen goud missen!! We gaan deze eerste editie laten knallen als een gek! Super veel zin in!
Werkzaam bij SFEER
Gaan zeker even een kijkje nemen.....