Partyflock
 
­ Nederland

Win opnieuw een reis naar Ibiza voor aanstaande zomer met Booming Sexy New Year

gepubliceerd door , op
Opnieuw heeft de Crazyland organisatie een winactie voor de mensen op Facebook. De community staat op 12.000 likes en met de 10.000 likes is de reis eruit gegaan naar Claudia Regelmann. Nu heeft de organisatie nog zo'n mooie reis om weg te geven. Bij de 20.000 likes gaat er weer een reis uit. Aangeboden door www.appartementenibiza.nl. De organisatie probeert de reis weg te geven rond het spektakel Booming Sexy New Year Vibe 1 januari 2014. Het beste begin voor jouw nieuwe jaar! Kijk op Facebook en win die reis dit keer! Alleen een like is al genoeg.

Hieronder de aftermovie van Booming Sexy New Year 2012.



Booming Sexy New Vibe wordt weer een knaller om jouw nieuwe jaar goed in te luiden. Met de mooiste shows en danseressen, met zoveel confetti, lasers en special effecten dat je heel 2014 nodig hebt om bij te komen. De zalen met dj's liegen er niet om. Zo is er een zaal met techno. Een zaal met freestyle. Een zaal met house. Een zaal met oldskool en een zaal met lLounge. Onder meer de volgende dj's zullen optreden: Deepack, Randy Katana, The Prophet, Carl Tricks, Yves Deruyter, Luna, Miss Melody, Pavo, Yves, Rob & MC Joe, Mike S, The Darkraver, Francois, Dr. Rude, Reza, Stanton, Ko-c, Dean Perry, CyRonn, Sjaak Koning, Ruben Vitalis, Report, Miss Amy en nog heel veel anderen!



De early bird is totaal uitverkocht en omdat de voorverkoop altijd erg hard gaat met dit feest is het verstandig om nu vast je kaartje in huis te halen. Het feest duurt twaalf uur lang en voor maar €29,75 kun jij genieten van heel veel entertainment, dj's en een supersfeer. Ga je voor een VIP kaartje dan krijg je veel extra! Sushi, oesters, chocoladefontein, massage, DVD, CD, fruit, hapjes, ijsjes en nog veel meer. Bestel je kaartje bij koop tickets of bij koop tickets of natuurlijk bij Primera!

5 opmerkingen

 
Uitspraak van DECISIONS op maandag 21 oktober 2013 om 18:16:
Lekker hoor


Zeker weten .. altijd een fijn begin van het nieuwe jaar.
Staat al maanden in m'n agenda:P M'n baas heeft me zelfs al vrij gegeven de dag erna :bounce:
 
Topper van een begin!
Werkzaam bij H4S Events
Artiest {SHOWLIST artist 82069, 90708, 67702}
super vet dat ik hier mag draaien :D top feest :D