Partyflock
 
­ Nederland

Roger Sanchez presents Stealth ADE

gepubliceerd door , op
Stealth
30 september 2013
Na drie succesvolle edities zijn Roger Sanchez en zijn Stealth crew wederom terug in de Escape om de laatste ADE-dag in weer stijl af te sluiten. 2013 Is tot nu toe een uiterst vruchtbaar jaar gebleken voor Roger en Stealth. De terug keer naar de house sound staat synoniem voor dit succes en is duidelijk terug te zien in de charts. Na wereldwijde events in oa. Ibiza, London, Los Angeles en Miami is het nu de beurt aan Amsterdam om de harten van house-muziekliefhebbers te veroveren tijdens 'Roger Sanchez presents Stealth ADE'! Speciaal voor deze ADE editie is Kenny Dope uitgenodigd om een unieke Back 2 Back set te draaien samen met Roger Sanchez.

Voor Roger Sanchez Verenigde Staten staat 2013 symbool voor zijn terug keer naar zijn roots. Als een van de grondleggers van de New York house is de 'S-Man' een levende legende die na 3 decennia met zijn Visionaire instelling nog steeds op de voorgrond staat van de internationale dance scene.

Met memorabele optredens wereldwijd, zijn Space Ibiza residency, bekroonde radioshows en zijn geprezen compilatie series 'Release Yourself' timmert Roger nog steeds even hard aan de weg. Na de release van zijn succevolle single 'Troubleman' en zijn recente Release Yourself '13' compilatie is 'My Roots' de volgende sinlge van Roger op Stealth dit jaar en 2e single die wordt gereleased als onderdeel van zijn aankomende artiesten album 'Roots'.

'The soul is back, the slower grooves, the more disco-inspired sounds, there's a humanization with the live instrumentation. They're funkier, they're groovier, they're sexier.'

Kenny 'Dope' Gonzalez is een van de legendes van de New York house sound en onderdeel van het befaamde Masters at Work, dat hij nog steeds samen vormt met Lil Louie Vega. Samen met Roger Sanchez zal hij een unieke Back 2 Back set gaan weggeven. Verwacht een diepe set gevuld met house, house, tribal en tech. Kortom: house music all night long!

De line-up wordt aangevuld door artiesten gerelateerd aan het Stealth label waaronder enkele 'special guests'.

Kaarten zijn 15 euro in de voorverkoop en te bestellen via koop tickets. Ook is er een mogelijkheid voor VIP-arrangementen.