Partyflock
 
­ Nederland

Festival of the Dead in Pand14

gepubliceerd door , op
1, 2, Freddy's coming for you,
3, 4, lock your door,
5, 6, grab your crucifix,
7, 8, better stay up late,
9, 10, never sleep again...!

Al het hele jaar aan het wachten om je meest griezelige outfit aan te trekken? Trek je 'm uit de kast en bereid je voor! Zaterdag 2 november pakt Pand14, zoals elk jaar, weer groots uit met een Halloween-editie: Festival of the Dead.

Halloween staat volledig in het teken van horror, griezelige outfits en het pand wordt weer volledig in deze sferen ondergedompeld. Pand14 wordt volledig omgetoverd tot de ultieme horrorzaal. Uiteraard is de avond niet compleet zonder dj's, een angstaanjagend goede line-up!

Niemand minder dan Mirella Kroes zal deze avond van de partij zijn! Met boekingen op onder andere WTTF en tijdens ADE staat ze tussen grootheden als Ben Sims, Oscar Mulero en Reeko. Doka zal deze avond afsluiten. Iemand die onderhand 1 van de groots opkomende dj's is in de Amsterdamse scene en zijn sets liegen er niet om! Junction resident Drum Tone, Oberkindt (LEGAAL!) en Laym (Volunar) maken de techno area compleet.

House slaat de klok in het achterhuis. Camiel Daamen brengt zijn geluiden live te horen en Ferro speelt een thuiswedstrijd. Om het 'af te maken' staan Sebastiaan (11:11) Merts en Artee (The Fresh Kids) ook paraat.

Tickets zijn verkrijgbaar bij koop tickets
Early Monster:€7 (uitverkocht)
Awake Monster:€11
Bleeding Monster:€13 (door ticket)


Dress-up: It's a Freakshow!