Partyflock
 
­ Nederland

R&B Jam Session en All Stars eind oktober in Rain

gepubliceerd door , op
Zaterdag 26 oktober wordt een ultraspeciale avond in de Rain te Amsterdam. Op deze avond joinen de heren van R&B All Stars hun krachten met Kera Fränkel, om de avond te beginnen met een speciale R&B jamsessie met live band, gevolgd door het R&B feest van het moment: R&B All Stars.

Live R&B jamsessie
De avond begint al om 22:30 uur met een heerlijke R&B jamsessie die tot 0:30 uur zal duren. Mocht je kunnen zingen en je wil, onder begeleiding van een band met muzikanten van internationaal topniveau, je vocale R&B skills ten gehore brengen? Mail dan jouw naam, de artiest en het nummer dat je wilt zingen naar info@soixante-neuf.nl. No pressure, just enjoy the music. Als je van live R&B muziek houdt, moet je hier uiteraard ook aanwezig zijn. De jam wordt gehost door Kera Fränkel & Rodney Music

Rhythm & blues
Na de jam gaat de avond gezellig verder met R&B All Stars. R&B is de muzieksoort die zich door de jaren heen heeft geëvolueerd tot één van de meest beluisterde muzieksoorten ter wereld. Het omschrijft tegenwoordig al veel meer dan het voorheen deed. R&B, hip hop, swingbeat, oldskool en black music vallen allemaal onder deze afkorting. Ook op zaterdag 26 oktober zal de Rain jullie het beste van het beste uit deze scene ten gehore brengen. Je hoeft je niet af te vragen wat er komen gaat, duidelijkheid voor alles en R&B voor iedereen!

Voor R&B All Stars hebben ze een aantal All Stars bij elkaar gebracht om er een muzikaal hoogtepunt van te maken. De heren achter de draaitafels zijn: Mitchell Supreme, Rodney Music, Leroy Bryan & Raff.

Special ladies night
R&B All Stars wordt een speciale ladies party, want dames kunnen voor 24:00 uur gratis naar binnen. Na 24:00 uur komen op één voorverkoopticket 2 dames naar binnen. Dus heren jullie weten wat dit betekent...

Tickets scoor je bij koop tickets!